Fogyi franciasaláta füstölt virslivel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 5% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
A salátához
Az öntethez
-
47g joghurt28 kcal
-
0g édesítőszer0 kcal
-
0g mustár0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
382
kcal
- 5% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
A salátához
Az öntethez
-
140g joghurt85 kcal
-
0g édesítőszer0 kcal
-
0g mustár0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
1150
kcal
- 5% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 18.3 g
Zsír
-
Összesen 21.9 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 61 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1471.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 322 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 59 mg
-
Foszfor 317 mg
-
Nátrium 738 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.4 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 260.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 490 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 47 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 81 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 78 micro
-
α-karotin 1568 micro
-
β-karotin 4154 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2608 micro
Összesen
382
kcal
- 5% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 54.9 g
Zsír
-
Összesen 65.6 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 183 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4414.4 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 78 mg
-
Kálcium 967 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 178 mg
-
Foszfor 951 mg
-
Nátrium 2213 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 88.2 g
-
Cukor 49 mg
-
Élelmi rost 25 mg
VÍZ
-
Összesen 781.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1469 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 142 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 96 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 243 micro
-
Kolin: 124 mg
-
Retinol - A vitamin: 235 micro
-
α-karotin 4705 micro
-
β-karotin 12463 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 7825 micro
Összesen
1150
kcal
- 5% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 5.3 g
Zsír
-
Összesen 6.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 18 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 424.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 93 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 91 mg
-
Nátrium 213 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.5 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 75.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 141 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 452 micro
-
β-karotin 1198 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 752 micro
Összesen
110
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A salátához
- A fagyasztott zöldéget kevés vízben megpároljuk, sózzuk, borsozzuk.
- Amíg ez elkészül, és kihűl, addig az almát hámozatlanul apró kockára vágjuk, majd hozzáadjuk a zöldségekhez.
- A 3 pár virslit is megfőzzük, ebből 2 párat felkarikázunk, és az almás zöldséghez adjuk.
- Elkészítjük az öntetet a hozzávalókból, és az előzőekhez keverjük.
- Díszítésként 1 pár virslit tehetünk a tetejére, de akár azt is karikára vágva, belekeverhetjük a salátába.
- Receptkönyvben: 73
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 16140
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 10.
Ajánló
Reggelire, vacsorára ajánlom.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Egyszerű, gyors, könnyen elkészíthető vacsora vagy reggeli, ami ráadásként nem is hízlal :-).