r
Nosalty Logó

Fogas pisztáciás bundában zellerpürével

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ágica-92
Fogas pisztáciás bundában zellerpürével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A püréhez

Összesen 736 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A püréhez

Összesen 2945 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A püréhez

Összesen 124 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    38.6 g

Zsír

  • Összesen
    42.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    201 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1769.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    307 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    174 mg
  • Foszfor
    873 mg
  • Nátrium
    371 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    354.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    127 micro
  • K vitamin:
    298 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    204 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    670 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1385 micro
Összesen 736 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    154.4 g

Zsír

  • Összesen
    168.2 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    805 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7078.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    1228 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    697 mg
  • Foszfor
    3493 mg
  • Nátrium
    1484 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    234.2 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    54 mg

VÍZ

  • Összesen
    1418.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    772 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    155 mg
  • D vitamin:
    506 micro
  • K vitamin:
    1194 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    353 micro
  • Kolin:
    816 mg
  • Retinol - A vitamin:
    550 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2681 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5540 micro
Összesen 2945 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    292.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A püréhez

Elkészítés

A halhoz

  1. A halat sózzuk, borsozzuk, majd a lisztben, a felvert tojásban és a pisztáciában megforgatjuk.
  2. A szeleteket kókuszzsírral kikent tepsibe fektetjük, és 180°C-ra előmelegített sütőben (hőlégkeveréses: 165°C) 20-25 perc alatt megsütjük.
  3. A zellerkockákat párolóedényben 35 percig pároljuk.
  4. Amikor elkészült, a vajjal és a joghurttal együtt pürésítjük.
  5. Szerecsendióval, sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1637
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ágica-92 47 recept

Egy újabb nagyszerű recept az Ízek és érzésekből. A zellerpüré valami isteni, többször elkészítettem az elmúlt hetekben.:)

Hozzávalók

A halhoz

A püréhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...