Fetás-olajbogyós csirkecomb
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
3g fokhagyma4 kcal
-
0g oregánó1 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
-
12g citromlé3 kcal
-
25g olívaolaj221 kcal
-
100g salottahagyma66 kcal
-
250g burgonya144 kcal
-
250g csirkecomb278 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
50g feta sajt133 kcal
-
25g fekete olajbogyó29 kcal
Összesen
879
kcal
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
6g fokhagyma8 kcal
-
1g oregánó1 kcal
-
1g kakukkfű1 kcal
-
24g citromlé5 kcal
-
50g olívaolaj442 kcal
-
200g salottahagyma131 kcal
-
500g burgonya289 kcal
-
500g csirkecomb556 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
100g feta sajt265 kcal
-
50g fekete olajbogyó58 kcal
Összesen
1756
kcal
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
0.4g fokhagyma1 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
-
1.7g citromlé0 kcal
-
3.5g olívaolaj31 kcal
-
14g salottahagyma9 kcal
-
34.9g burgonya20 kcal
-
34.9g csirkecomb39 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
7g feta sajt19 kcal
-
3.5g fekete olajbogyó4 kcal
Összesen
123
kcal
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35 g
Zsír
-
Összesen 59.5 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 31 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 165 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1915.5 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 33 mg
-
Kálcium 347 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 100 mg
-
Foszfor 538 mg
-
Nátrium 886 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 53.7 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 369.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 104 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 51 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 25 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 83 micro
-
Kolin: 99 mg
-
Retinol - A vitamin: 99 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 66 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 277 micro
Összesen
879
kcal
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 69.9 g
Zsír
-
Összesen 119 g
-
Telített zsírsav 33 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 62 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 331 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3830.9 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 67 mg
-
Kálcium 694 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 200 mg
-
Foszfor 1076 mg
-
Nátrium 1772 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 107.4 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 738.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 208 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 101 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 51 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 18 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 167 micro
-
Kolin: 197 mg
-
Retinol - A vitamin: 198 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 131 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 554 micro
Összesen
1756
kcal
- 7% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.9 g
Zsír
-
Összesen 8.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 23 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 267.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 49 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 75 mg
-
Nátrium 124 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 51.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 39 micro
Összesen
123
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A páchoz a fokhagymát elkeverjük a kakukkfűvel, oreganóval, olajjal, citromlével és 3 ek vízzel.
- A hagymát megmossuk, négybe vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, mossuk, durva darabokra vágjuk. A húst megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, majd sóval, borssal fűszerezzük.
- A húst, a hagymát és a burgonyát a páclével jól összekeverjük, egy tűzálló, tálba öntjük.
- Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 40 percig sütjük. Megszórjuk az apró kockákra vágott fetával és az olajbogyókkal, további 15-20 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 113
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 4679
- Feltöltés dátuma: 2015. február 25.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egyszerű és finom!