r
Nosalty Logó

Ferrero Rocher torta Szteritől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
szteri
Ferrero Rocher torta Szteritől
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír

tészta

krém

díszítés

Összesen 797 kcal
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír

tészta

krém

díszítés

Összesen 6365 kcal
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír

tészta

krém

díszítés

Összesen 366 kcal
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    46.1 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    988.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    251 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    415 mg
  • Nátrium
    199 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.3 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    221 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    217 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    136 micro
Összesen 797 kcal
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    96.1 g

Zsír

  • Összesen
    368.7 g
  • Telített zsírsav
    207 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    123 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1310 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7904.9 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    2010 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    760 mg
  • Foszfor
    3320 mg
  • Nátrium
    1592 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    19 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    698.4 g
  • Cukor
    490 mg
  • Élelmi rost
    47 mg

VÍZ

  • Összesen
    530.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1771 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    34 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    274 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    279 micro
  • Kolin:
    752 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1739 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    364 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1084 micro
Összesen 6365 kcal
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    453.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 366 kcal

Hozzávalók

tészta

krém

díszítés

Elkészítés

tészta

  1. A 4 fehérjét habnak felverjük.
  2. A 4 sárgáját a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a 4 ek forró vizet, és tovább keverjük.
  3. Hozzáadjuk a lisztet, kakaóport, sütőport, végül óvatosan beleforgatjuk a felvert tojáshabot.
  4. 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformában, melyet sütőpapírral kibéleltünk, kb 30 percet sütjük 180 fokon (tűpróba). A kész piskótát kiszedjük a formából, és kihűtjük.
  5. 5 dl habtejszínt felmelegítünk, és felolvasztjuk benne a kétféle csokit. Majd az egészet kihűtjük, és hűtőbe rakjuk, hogy jól lehűljön. Ezután felverjük habnak.
  6. A piskótát vízszintesen kétszer elvágjuk, így 3 lapunk lesz. Az alsó lapot megkenjük nutellával, majd csokis tejszínhabbal. Rá jön a második lap, ezt is megkenjük nutellával és csokis tejszínhabbal. Rárakjuk a tetejét. Az egész tortát körbekenjük a maradék csokis tejszínhabbal.
  7. A pirított, hántolt törökmogyorót felaprítjuk, ezzel díszítjük a torta oldalát. A tetejére 12 darab Ferrero Rocher csoki került.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 116
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 12284
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Holnap szülinapot tartunk, a 12 éves Ünnepeltünk kérésére készült.

Hozzávalók

tészta

krém

díszítés

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...