r
Nosalty Logó

Fehér szelet csokimázzal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Fehér szelet csokimázzal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 453 kcal
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 3622 kcal
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 389 kcal
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    26.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    478.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    117 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.5 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 453 kcal
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.5 g

Zsír

  • Összesen
    210.3 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    53 g
  • Koleszterin
    231 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3827.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    727 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    505 mg
  • Foszfor
    1523 mg
  • Nátrium
    937 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    388 g
  • Cukor
    270 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    253.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    690 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    139 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    671 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    222 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 3622 kcal
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    412.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    164 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.8 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 389 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat felolvasztjuk kis lángon.
  2. A fehérjéket habbá verjük a porcukorral.
  3. Beleszitáljuk a lisztet és sütőport.
  4. Belekeverjük az olvasztott vajat.
  5. Hozzáadjuk a diót, csokit, citrom- és narancshéjat.
  6. Lisztezett formában kisütjük.
  7. Kiforgatjuk a formából. Ha kihűlt, csokival bevonjuk, porcukorral mintát szórhatunk rá.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 10x30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 4046
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Megmaradt fehérjéből nagyon finom édesség készíthető. A blogomban a baglyos sablont megtaláljátok.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...