r
Nosalty Logó

Fasírt Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Sylvia Gasztro Angyal
Fasírt Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 445 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1771 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 172 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    169 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1087.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    394 mg
  • Nátrium
    453 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    164.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    145 micro
Összesen 445 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    137.3 g

Zsír

  • Összesen
    74.6 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    675 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4350.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    190 mg
  • Kálcium
    537 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    205 mg
  • Foszfor
    1578 mg
  • Nátrium
    1810 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    658.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    169 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    229 micro
  • Kolin:
    672 mg
  • Retinol - A vitamin:
    180 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    579 micro
Összesen 1771 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    423.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 172 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsemlét vízbe áztatjuk.
  2. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük. A fokhagymát összenyomjuk.
  3. A zsemléket alaposan kinyomkodjuk.
  4. Valamennyi hozzávalót alaposan összedolgozzuk. (Mindenki saját ízlése szerint fűszerezze.) Vizes kézzel gombócokat formázunk (van, aki lapos pogácsákat készít), és zsemlemorzsában megforgatjuk.
  5. Végül nem túl forró olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7956
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fasírt Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
Sylvia Gasztro Angyal 114 recept

Finom melegen és hidegen is!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...