r
Nosalty Logó

Diós csokis süti Angie konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Diós csokis süti Angie konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 31% Zsír

a tésztához

a töltelékhez

máz

Összesen 1223 kcal
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 31% Zsír

a tésztához

a töltelékhez

máz

Összesen 3669 kcal
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 31% Zsír

a tésztához

a töltelékhez

máz

Összesen 485 kcal
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    17.9 g

Zsír

  • Összesen
    77.8 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    587.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    305 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115.9 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    436 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    409 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    324 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 1223 kcal
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    53.7 g

Zsír

  • Összesen
    233.4 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    90 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1762.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    225 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    369 mg
  • Foszfor
    914 mg
  • Nátrium
    111 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    347.7 g
  • Cukor
    131 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    110.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1308 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    152 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    195 micro
  • Kolin:
    248 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1226 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    971 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    304 micro
Összesen 3669 kcal
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    30.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    233.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    15 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    162 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 485 kcal

Hozzávalók

a tésztához

a töltelékhez

máz

Elkészítés

a tésztához

  1. A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük a tojássárgáját.
  2. A rumot és a sütőporos lisztet is hozzáadjuk, úgy 15 dkg-ot, majd a többi lisztet szükség szerint adagoljuk hozzá, és tésztát gyúrunk.
  3. Liszttel meghintett gyúródeszkán elnyújtjuk, majd karikákat szaggatunk.

a töltelékhez

  1. A tojásfehérjét habosra keverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a diót.

máz

  1. Minden második karikára teszünk 1 kk tölteléket, a maradék tésztával befedjük, körben kicsit összenyomjuk, majd olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk.
  2. 180 fokon kb. 15 percet sütjük.
  3. A csokoládét megolvasztjuk az olajjal, és lekenjük a sütiket.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 1547
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy kis sütkérezés.

Hozzávalók

a tésztához

a töltelékhez

máz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...