Currys-sajtos karaj
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Csöpp
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
634
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
2537
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 50.9 g
Zsír
-
Összesen 46 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 231 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1185.4 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 62 mg
-
Kálcium 208 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 58 mg
-
Foszfor 557 mg
-
Nátrium 294 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 167.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 188 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 57 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 158 mg
-
Retinol - A vitamin: 185 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 29 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 66 micro
Összesen
634
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 203.8 g
Zsír
-
Összesen 184.1 g
-
Telített zsírsav 72 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 95 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 35 g
-
Koleszterin 923 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4741.6 g
-
Cink 17 mg
-
Szelén 248 mg
-
Kálcium 831 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 233 mg
-
Foszfor 2229 mg
-
Nátrium 1177 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.4 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 670.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 751 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 20 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 229 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 45 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 44 micro
-
Kolin: 631 mg
-
Retinol - A vitamin: 742 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 116 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 262 micro
Összesen
2537
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18.1 g
Zsír
-
Összesen 16.4 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 82 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 421.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 74 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 198 mg
-
Nátrium 105 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 59.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 67 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 66 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 23 micro
Összesen
224
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
- Az étolajba belekeverjük a préselt fokhagymát és a curryt, majd beleforgatjuk a húst. Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük, időnként átforgatjuk.
- A felforrósított vajban a húst kisütjük, majd egy tűzálló tálba tesszük.
- A visszamaradt vajat kihűtjük, összekeverjük a reszelt sajttal, a tojással, a mustárral, hozzákeverjük a tejet, majd bekenjük vele a hússzeletek tetejét.
- Forró sütőben készre sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 30
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 1904
- Feltöltés dátuma: 2013. június 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Csöpp
55 recept
Friss zöldsalátával a legfinomabb.