r
Nosalty Logó

Csokis-málnás gyümölcstorta Juccitól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csokis-málnás gyümölcstorta Juccitól
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A tetejére

Összesen 441 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A tetejére

Összesen 1757 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A tetejére

Összesen 203 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    838.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    251 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    297 mg
  • Nátrium
    205 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.4 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    167 micro
Összesen 441 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    36.4 g

Zsír

  • Összesen
    66.7 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    368 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3353.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    1004 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    1186 mg
  • Nátrium
    820 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    253.4 g
  • Cukor
    147 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    170.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    303 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    668 micro
Összesen 1757 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    385.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.2 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 203 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A tetejére

Elkészítés

A piskótához

  1. A tojásokat a cukorral és az olajjal habosra keverjük.
  2. Majd mehet bele akakaóporés a sütőporos liszt, jól elkeverjük.
  3. Egy ki margarinozott, lisztezett gyümölcstorta formába öntjük, és előmelegített sütőbe megsütjük.
  4. A pudingot a tejjelés a cukorral megfőzzük, és a megsült tortánk tetejére öntjük, és hagyjuk kicsit hűlni.
  5. Ha már a puding teteje kicsit megszilárdult, megszórjuk durvára vágott csokival, és rátesszük a málnát.
  6. A tortazselét a csomagoláson lévő leírás alapján elkészítjük, és a tortánk tetejére öntjük, és hűtőbe tesszük dermedni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 96
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 16853
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 01.

Ajánló

A színtelen tortazselébe öntöttem egy nagyon pici málnaszörpöt, jó ízt adott neki. Más pudinggal is lehet készíteni, de szerintem a tejszínes nagyon passzol hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kicsit ráuntam a klasszikus gyümölcstortára. Mindenképp valami csokisat-kakaósat akartam készíteni. Hát mit ne mondjak, irtó finom lett! A csoki és a málna nagyon jól kiegészítik egymást!

Hozzávalók

A piskótához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...