r
Nosalty Logó

Csokis-kávés bevonatú Cake Pop

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csokis-kávés bevonatú Cake Pop
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A piskótához

A bevonóhoz

Az összeállításhoz

Összesen 791 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A piskótához

A bevonóhoz

Az összeállításhoz

Összesen 3160 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A piskótához

A bevonóhoz

Az összeállításhoz

Összesen 341 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    49.7 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    284 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1337.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    306 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    559 mg
  • Nátrium
    346 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.9 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    253 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    186 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    48 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    323 micro
Összesen 791 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    57.5 g

Zsír

  • Összesen
    198.8 g
  • Telített zsírsav
    92 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5351 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    1225 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    363 mg
  • Foszfor
    2236 mg
  • Nátrium
    1383 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    287.4 g
  • Cukor
    200 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    282.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1012 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    221 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    139 micro
  • Kolin:
    745 mg
  • Retinol - A vitamin:
    997 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    191 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1293 micro
Összesen 3160 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    576.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    241 mg
  • Nátrium
    149 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    139 micro
Összesen 341 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A bevonóhoz

Az összeállításhoz

Elkészítés

A piskótához

  1. Először is készítsük el a piskótát. Verjük fel a sóval a tojásfehérjéket jó keményre, majd adjuk hozzá lassan a cukrot, a lisztet és a sütőport is, majd a szódabikarbónát. Ezután még keverhetünk bele ízlés szerint vaníliás cukrot, ételszínezéket vagy bármilyen más ízesítőt. Kb. 25 percig süssük.
  2. Miután megsült, vágjuk négy nagyobb részre, hogy jobban hűljön, és morzsoljuk bele egy keverőtálba. Adjunk hozzá egy kevés puha vajat, mascarpone-t vagy tejszínt, de csak annyit, hogy a tészta összeálljon, de ne legyen túl puha, mert akkor leesik a pálcikákról. Gyúrjuk össze alaposan, majd formáljunk tetszőleges méretű golyókat belőle, és tegyük legalább fél órára hűtőbe.
  3. Olvasszuk közben fel a gőz felett a csokit (ha hígítani akarjuk, ne tejjel tegyük, csak vízzel vagy kávéval!), majd vegyük elő a golyókat és a pálcikákat. A pálcikákat kb. 1 cm-re nyomjuk az olvasztott csokiba, majd a golyókba. Ha ezzel megvagyunk, ismét mehetnek fél órára a hűtőbe.
  4. Az újabb hűtés után már elég szilárdan fognak állni a sütinyalókák, bátran beleforgathatjuk a bevonóba, majd állítsuk bele valamibe őket, hogy megszáradjanak. Ilyenkor tudjuk díszíteni is, amíg még folyós.
  5. Utolsó lépés pedig már a csomagolás/tálalás.
  6. Jó étvágyat mindenkinek, nagyon-nagyon finom!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6818
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádom a kihívásokat, a különleges édességeket, így mikor először találkoztam a sütinyalóka fogalmával, egyből beleszerettem. Rengeteg variáció, forma, díszítés, íz, bevonás van, én most egy egyszerű verziót készítettem.

Hozzávalók

A piskótához

A bevonóhoz

Az összeállításhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...