r
Nosalty Logó

Csokis-banános nutellás muffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
ilri
Csokis-banános nutellás muffin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1243 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3728 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 351 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.5 g

Zsír

  • Összesen
    49 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1712.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    441 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    717 mg
  • Nátrium
    431 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    182.1 g
  • Cukor
    99 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    272 micro
Összesen 1243 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.6 g

Zsír

  • Összesen
    146.9 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    561 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5136.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    156 mg
  • Kálcium
    1323 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    190 mg
  • Foszfor
    2151 mg
  • Nátrium
    1293 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    546.4 g
  • Cukor
    296 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    221.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    245 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    186 micro
  • Kolin:
    514 mg
  • Retinol - A vitamin:
    241 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    815 micro
Összesen 3728 kcal
  • 6% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    13.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    482.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    202 mg
  • Nátrium
    121 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.3 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 351 kcal

Elkészítés

  1. Egy tálban alaposan elkeverjük a lisztet a sóval és a sütőporral. A fehér csokit felaprítjuk, és a lisztes keverékhez adjuk.
  2. Egy másik tálban a tojásokat a cukorral habosra verjük. Az olajat hozzákeverjük. A banánt szétnyomkodjuk villával, és belekeverjük a tojásmasszába.
  3. A masszához hozzáadjuk a lisztes keveréket, és összekeverjük.
  4. A papír sütőformákba töltjük, de csak félig, és mindegyik közepébe egy kiskanál nutellát teszünk. A maradék tésztát beletöltjük a formákba, hogy tele legyen.
  5. 180°C-on addig sütjük, míg aranybarna nem lesz.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 76
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 13836
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 06.

Ajánló

Raktam bele két csomag vaníliás cukrot kísérletezésképp, nem rontotta el. Akik szeretik a banánt, rakhatnak bele kettőt is, mert nem lehet intenzíven érezni egy darab esetén.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kicsit csodálkoztam, hogy nem kell bele tej, sűrű is lesz a tészta, de nem kell félni, ha megsült, csodálatosan omlós lesz! :)

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...