r
Nosalty Logó

Csirkemell Dupla Burger

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Friedrich Antal
Csirkemell Dupla Burger
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

Pácolás

Előkészítés

Elkészítés

Tálalás

1966
Kalória
60.5g
Fehérje
105g
Szénhidrátok
148.4g
Zsír
579.5g
Víz
155.8g
Koleszterin
8.4g
Rost
22.2g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Pácolás

Előkészítés

Elkészítés

Tálalás

Összesen 1966 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Pácolás

Előkészítés

Elkészítés

Tálalás

Összesen 7860 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Pácolás

Előkészítés

Elkészítés

Tálalás

Összesen 212 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    60.5 g

Zsír

  • Összesen
    148.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5205.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    264 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    156 mg
  • Foszfor
    787 mg
  • Nátrium
    3924 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    579.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    121 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    46 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    184 micro
  • Kolin:
    201 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    71 micro
  • β-karotin
    769 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    6131 micro
  • Lut-zea
    537 micro
Összesen 1966 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    242.2 g

Zsír

  • Összesen
    593.5 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    230 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    165 g
  • Koleszterin
    623 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    20821.6 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    252 mg
  • Kálcium
    1058 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    623 mg
  • Foszfor
    3149 mg
  • Nátrium
    15696 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    420.1 g
  • Cukor
    89 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

Víz

  • Összesen
    2317.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    485 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    185 mg
  • C vitamin:
    227 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    234 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    107 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    735 micro
  • Kolin:
    805 mg
  • Retinol - A vitamin:
    217 micro
  • α-karotin
    285 micro
  • β-karotin
    3077 micro
  • β-crypt
    72 micro
  • Likopin
    24526 micro
  • Lut-zea
    2148 micro
Összesen 7860 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    559.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    422 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    62.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    83 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    659 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 212 kcal

Elkészítés

Pácolás

  1. A csirkemellet szeleteljük fél centis vastagságúra, szükség szerint klopfoljuk.
  2. Az alapanyagokat merülőturmixszal egyneművé keverjük.
  3. A húst a páccal bekenjük, és érleljük 2-3 órát.

Előkészítés

  1. A hamburger zsemlét 3 részre vágjuk.
  2. A zöldségeket előkészítjük, szeleteljük.

Elkészítés

  1. A csirkemellet grillezzük.
  2. A hamburger zsemle minden oldalát grillezzük.
  3. Megsütjük a krumplit.

Tálalás

  1. A pirított zsemléket megkenjük vékonyan majonézzel vagy ketchuppal.
  2. Adagonként két szelet csirkemellet a zöldségekkel vegyesen rétegezzük, a kész hamburgert kis fanyárssal átszúrjuk, hogy stabil legyen.
  3. Tálaláskor a hasábburgonya mellé adunk még ketchupot és majonézt.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 perc
  • Főzés módja: grill
  • Sütés ideje: 10 perc

Csirkemell kedvelőknek ajánlva.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Csirkés vadasmártás

A vadasmártás szelídebb, csirkés változata épp oly finom, mint a marhából vagy vadhúsból készült verziója. Pirított szalvétagombóccal tálalva egyik nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Húsmentes retró burger

Ki ne szeretné a strandon vásárolható hatalmas, retró hamburgereket, a maguk megkérdőjelezhető minőségével és magyaros alapanyagaival? Ebből az élményből eddig ki kellett maradnia a ...

Lakos Benedek

Pikáns vadasmártás szarvassal

A vadas a magyarok nagy kedvence, és rengeteg verziója létezik: ki pikánsan, ki édesebben, ki habarással, ki anélkül készíti. Egy viszont biztos, hogy eszméletlen finom, laktató, és a ...

Lurpak

Címlapról ajánljuk

Húsvét 2025: az idei dátumok, tudnivalók és a legjobb böjti...

2025-ben viszonylag későn érkezik a húsvét, hiszen április 18-án kezdődik: ekkorra talán már igazi tavaszi időjárásunk lesz, mely még több locsolót csalogat vendégségbe. Mindent egy helyre gyűjtöttünk nektek az idei böjti napokról, a húsvéti ünnepről és receptekről: mikor mit együnk, mit főzzünk és süssünk, illetve mikor vásároljunk?

Top Receptek

Kelt tészta készítése

Sokan félnek a legfinomabb sütemények alapjául szolgáló kelt tészta készítésétől, pedig csak bátran bele kell vágni, aztán jön minden magától! Én tizenévesen már elkezdtem, és ...

Sajtos rudak sertészsírral

Valahol az internetem találtam rá a receptre. Mivel nagyon ízlésesen volt fotózva, fölkeltette az érdeklődésemet, és szeretek újdonságokat kipróbálni, ezért megsüttötem ... Pazar ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!