r
Nosalty Logó

Csirkemájjal töltött muffin

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csirkemájjal töltött muffin
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 10% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A töltelékhez

A tésztához

Összesen 445 kcal
  • 10% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A töltelékhez

A tésztához

Összesen 2225 kcal
  • 10% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A töltelékhez

A tésztához

Összesen 263 kcal
  • 10% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    23 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1006.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    257 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    394 mg
  • Nátrium
    294 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    611 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    610 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    7 micro
  • Lut-zea
    110 micro
Összesen 445 kcal
  • 10% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    63 g

Zsír

  • Összesen
    115.2 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    664 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5031.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    1287 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    1971 mg
  • Nátrium
    1469 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    226.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    222.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3055 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    663 micro
  • Kolin:
    491 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3050 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    35 micro
  • Lut-zea
    551 micro
Összesen 2225 kcal
  • 10% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    599 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    153 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    235 mg
  • Nátrium
    175 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    364 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    363 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 263 kcal

Hozzávalók

A töltelékhez

A tésztához

Elkészítés

A töltelékhez

  1. A hagymát apró kockára vágjuk, félretesszük. A májat egy éles késsel elkaparjuk.
  2. Pici olajon a hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a májat. Összefőzzük, közben fűszerezzük.
  3. Félretesszük kicsit hűlni. Majd beletesszük a tojást,az előzőleg vízbe áztatott, szétnyomkodott zsemlét és a zsemlemorzsát.Ha szükséges, még fűszerezzük.
  4. Egy tálba kimérjük a lisztet, hozzáadjuk a sót és a sütőport. Beletesszük a tojást és az olajat, elkezdjük összekavarni, majd apránként hozzáadjuk a tejet.
  5. A muffinformába beletesszük a papírokat (nekem 11 darab lett). Mindegyikbe teszünk kb 1,5 evőkanálnyit a tésztából és egy kis kanálnyit a töltelékből, majd mindegyiknek a tetejére teszünk még kb. 1 kanállal a tésztából.
  6. Készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 127
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6522
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Maradt egy kis töltelék a tegnap készített töltött csirkecombból, és nem akartam, hogy kárba menjen.:-)

Hozzávalók

A töltelékhez

A tésztához

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...