r
Nosalty Logó

Csirkefasírt baconben

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Smaragd konyha
Csirkefasírt baconben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 614 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2449 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 171 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67 g

Zsír

  • Összesen
    32.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    309 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1473.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    677 mg
  • Nátrium
    569 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    241 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    302 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 614 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    268.2 g

Zsír

  • Összesen
    130.8 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    1236 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5893.9 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    314 mg
  • Kálcium
    231 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    341 mg
  • Foszfor
    2710 mg
  • Nátrium
    2278 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    963.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    106 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    177 micro
  • Kolin:
    1209 mg
  • Retinol - A vitamin:
    265 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    525 micro
Összesen 2449 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    86 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    412.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    159 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 171 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először megdinszteljük az apróra vágott hagymát és fokhagymát a libazsíron, hogy tudjon kicsit hűlni. A csirkemellfilét ledaráljuk.
  2. A zsemlét beáztatjuk vízbe, majd jól kinyomkodjuk belőle.
  3. Hozzáadjuk a darált húshoz a tojást, zsemlét, mustárt, majorannát, sót, borsot és a libazsírral dinsztelt hagymát, majd jól elkeverjük.
  4. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Zsírpapírra rakosgatjuk keresztben a bacon szeleteket. A közepében halmozzuk a húst, majd feltekerjük. A zsírpapír segítségével, belefordítjuk a tepsibe, és alufólia alatt készre sütjük. Körülbelül 50 perc alatt.
  5. Langyosra hűtve, szeletelve tálalhatjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2357
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkefasírt baconben
Smaragd konyha 149 recept

Vasárnapi ebédre készült, pirított tarhonyával és tejfölös uborkasalátával.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...