Csirkefasírt baconben
cukrot taratalmaz
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojást tartalmaz
Smaragd konyha
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 19% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
614
kcal
- 19% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
2449
kcal
- 19% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 67 g
Zsír
-
Összesen 32.7 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 309 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1473.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 79 mg
-
Kálcium 58 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 85 mg
-
Foszfor 677 mg
-
Nátrium 569 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 241 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 66 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 30 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 26 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 44 micro
-
Kolin: 302 mg
-
Retinol - A vitamin: 66 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 131 micro
Összesen
614
kcal
- 19% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 268.2 g
Zsír
-
Összesen 130.8 g
-
Telített zsírsav 39 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 55 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 20 g
-
Koleszterin 1236 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5893.9 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 314 mg
-
Kálcium 231 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 341 mg
-
Foszfor 2710 mg
-
Nátrium 2278 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 963.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 265 micro
-
B6 vitamin: 9 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 119 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 106 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 177 micro
-
Kolin: 1209 mg
-
Retinol - A vitamin: 265 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 525 micro
Összesen
2449
kcal
- 19% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18.8 g
Zsír
-
Összesen 9.1 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 86 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 412.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 190 mg
-
Nátrium 159 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 67.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 19 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 85 mg
-
Retinol - A vitamin: 19 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 37 micro
Összesen
171
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Először megdinszteljük az apróra vágott hagymát és fokhagymát a libazsíron, hogy tudjon kicsit hűlni. A csirkemellfilét ledaráljuk.
- A zsemlét beáztatjuk vízbe, majd jól kinyomkodjuk belőle.
- Hozzáadjuk a darált húshoz a tojást, zsemlét, mustárt, majorannát, sót, borsot és a libazsírral dinsztelt hagymát, majd jól elkeverjük.
- A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Zsírpapírra rakosgatjuk keresztben a bacon szeleteket. A közepében halmozzuk a húst, majd feltekerjük. A zsírpapír segítségével, belefordítjuk a tepsibe, és alufólia alatt készre sütjük. Körülbelül 50 perc alatt.
- Langyosra hűtve, szeletelve tálalhatjuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 50 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 56
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 2364
- Feltöltés dátuma: 2015. október 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Smaragd konyha
149 recept
Vasárnapi ebédre készült, pirított tarhonyával és tejfölös uborkasalátával.