r
Nosalty Logó

Csirke olaszosan avagy chicken cacciatore

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
witch
Csirke olaszosan avagy chicken cacciatore
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 386 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2321 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 80 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.8 g

Zsír

  • Összesen
    23 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    590.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    266 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    310.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    82 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    97 micro
  • β-karotin
    996 micro
  • β-crypt
    163 micro
  • Likopin
    3103 micro
  • Lut-zea
    218 micro
Összesen 386 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148.6 g

Zsír

  • Összesen
    137.8 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    510 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3541.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    272 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    311 mg
  • Foszfor
    1594 mg
  • Nátrium
    1200 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.3 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1863.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    843 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    490 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    101 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    313 micro
  • Kolin:
    541 mg
  • Retinol - A vitamin:
    279 micro
  • α-karotin
    585 micro
  • β-karotin
    5975 micro
  • β-crypt
    976 micro
  • Likopin
    18618 micro
  • Lut-zea
    1305 micro
Összesen 2321 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    122.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    55 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 80 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A feldarabolt csirkét megforgatjuk a lisztben, a felesleget lerázzuk, és a közepes lángon felhevített olajon megpirítjuk. Kiszedjük tányérra, félrerakjuk. A félbevágott fokhagymát állandóan kevergetve szintén megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát, amivel 5-7 percig pároljuk. Ezután következik a vöröshagyma, meg a paprikák, amit kb. 1 cm-es csíkokra vágtunk, és kb. 5 percig pároljuk.
  2. Felöntjük a borral, egy percig főzzük vele, majd beleöntjük a húslevest. Hozzáadjuk a paradicsomot, ha frisset használunk kockára vágva, meg a sűrített paradicsomot, sót, oregánót és visszarakjuk a húst is. Felforraljuk állandóan kevergetve, majd kis lángon főzzük 30-40 percig.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 7973
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 29.

Ajánló

Nálunk tésztakörettel kapósabb, de az eredeti recept szerint rizs illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a recept már majdnem kiszorította nálunk a csirkepaprikást. (Na nem, az sosem fog megtörténni!)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...