r
Nosalty Logó

Csípős tatárbeefsteak

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Nosalty
Csípős tatárbeefsteak
adag
Előkészítés
perc
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 106 kcal
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 840 kcal
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 120 kcal
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    285.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    226 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 106 kcal
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    96.9 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    694 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2284.8 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    180 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    1027 mg
  • Nátrium
    801 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    375.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    158 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    708 mg
  • Retinol - A vitamin:
    148 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    477 micro
Összesen 840 kcal
  • 18% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    328.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    54 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    260 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 120 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A színhúst egy darálóban aprítsuk fel, vigyázzunk, hogy ne legyen túl pépes. Ha túl nagyok a darabok, akkor éles késsel szeleteljük kisebbre.
  2. A felaprított húst helyezzük egy fatálra, borítsuk mellé az apróra aprított hagymát, csemegeuborkát és kapribogyót.
  3. Ezután adjuk hozzá az Univer Erős Pistás mustárt és ketchupot, majd a vörösborecetet, kellő mennyiségű sót és borsot.
  4. Egy villa segítségével alaposan keverjük össze a hozzávalókat.
  5. Töltsük a tatárt köralakú formába, majd helyezzük egy kisebb tálalótálra.
  6. A tatár tetejének közepében kanál segítségével alakítsunk ki egy kisebb mélyedést, majd helyezzük bele a fehérjéről leválasztott tojássárgáját. A többi tatár tetejét díszíthetjük kapribogyóval is!
  7. Tálaljuk hidegen, pirítóssal és vajjal!
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 72
  • Össznézettség: 0
  • Feltöltés dátuma: 2024. november 22.

Receptkategóriák

további kategória: karácsony kategória: karácsonyi előételek
további kategória: szilveszter kategória: vendégváró falatok

Receptjellemzők

A tatárbeefsteak az egyik legelegánsabb előétel, ami az ünnepi asztalra kerülhet. Bár egyesek visszakoznak tőle a nyers hús miatt, bárki könnyedén meggyőzhető lesz, ha megkóstolja... főleg, ha vajat és pirítóst is tálalunk mellé! A finomra vágott alapanyagok, a fűszerek és a szószok kompakt egyvelegéből összeállt fogás még ízletesebbé varázsolja majd a menüsort.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...