r
Nosalty Logó

Chicken tikka masala Glasertől

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Chicken tikka masala Glasertől
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 257 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1024 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 102 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    29.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    500.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    306 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    200.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    111 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    398 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    1362 micro
  • Lut-zea
    222 micro
Összesen 257 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    118.7 g

Zsír

  • Összesen
    48.5 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    375 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2003.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    188 mg
  • Foszfor
    1224 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    802.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    213 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    92 micro
  • Kolin:
    444 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    128 micro
  • β-karotin
    1591 micro
  • β-crypt
    247 micro
  • Likopin
    5449 micro
  • Lut-zea
    886 micro
Összesen 1024 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    197.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    156 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    536 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 102 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paradicsomot 1 cm-es kockákra, a hagymát apró kockákra vágjuk.
  2. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és kb. 2x2 cm-es darabokra vágjuk, megszórjuk egy kis sóval.
  3. A fűszereket elkeverjük.
  4. Az olajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a kardamommagot és a fahéjrudat, majd közepes lángon kb. ½ percig hagyjuk még forrósodni, majd kivesszük az olajból.
  5. A hagymát a forró olajban aranysárgára dinszteljük, majd rászórjuk a fűszeres keveréket, elkeverjük, és további 1 percet dinszteljük. Hozzáadjuk a paradicsomkockákat és a paradicsompürét, majd további 1 percig dinszteljük, és felöntjük a vízzel. Felfőzzük, sóval ízesítjük, és egy pár percig lassú tűzön főzzük.
  6. A húst a mártásba tesszük, elkavarjuk, kb. 12 percig főzzük. Hozzáadjuk a joghurtot, és tovabbi 5 percig főzzük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 138
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10138
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy nagyon finom, fűszeres húsétel. Itt egy videó hozzá.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...