r
Nosalty Logó

Capuccino kocka Emi konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
tekovacs
Capuccino kocka Emi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

A csokimázhoz

Összesen 751 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

A csokimázhoz

Összesen 6009 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

A csokimázhoz

Összesen 302 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    46.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    752.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    228 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    262 mg
  • Nátrium
    214 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.1 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    416 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    394 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    267 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 751 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    70.8 g

Zsír

  • Összesen
    369.9 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    168 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    107 g
  • Koleszterin
    1080 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6020.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    1826 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    236 mg
  • Foszfor
    2097 mg
  • Nátrium
    1711 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    616.7 g
  • Cukor
    443 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    298.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3331 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    53 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    330 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    910 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3153 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2135 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1488 micro
Összesen 6009 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    18.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    305.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.3 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 302 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A csokimázhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztát, mint a piskótát, szokásos módon kikeverjük, majd egy tepsiben megsütjük.
  2. Ha megsült, félbevágjuk, hogy két lapunk legyen.
  3. A tejet a pudinggal felfőzzük a tasakon lévő előírás szerint, és ha kihűlt, összekeverjük a margarinnal.
  4. A kész krémet kettéosztjuk, az egyik felét rákenjük a piskótára, a másik felébe keverjük a kakaót és őrölt kávét, majd rákenjük a sárga krémre.
  5. Rátesszük a másik lapot, és csokimázzal bevonjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 34x32
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 268
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 33971
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 01.

Ajánló

Szeletelés előtt jól hűtsük be. Legjobb előző este készíteni, másnap pedig szeletelni. Felvágni könnyebb, ha a kést forró vízbe mártjuk előtte.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Capuccino kocka Emi konyhájából
tekovacs 91 recept

Ezt a sütit sokan és sokféleképpen készítik, nekem ez a variáció vált be. Javaslom a csokimáz elkészítéséhez a kakaó, margarin és cukor arány betartását... Ezzel is annyit próbálkoztam, néha igazi csokit olvasztottam fel, de rájöttem, hogy ez a legjobb megoldás: ha megszárad, nem törik, könnyű szeletelni, és pont elég erre az adag sütire.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A csokimázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...