r
Nosalty Logó

Cappuccino torta

0,0

0 ÉRTÉKELÉS4 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Cappuccino torta
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

920
Kalória
14.1g
Fehérje
68.1g
Szénhidrátok
68g
Zsír
130.7g
Víz
321.2g
Koleszterin
5g
Rost
55.1g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 920 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 3681 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 311 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    68 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    321 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    871.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    206 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    366 mg
  • Nátrium
    160 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.1 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    130.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    427 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    420 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    254 micro
Összesen 920 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.4 g

Zsír

  • Összesen
    272.2 g
  • Telített zsírsav
    130 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    112 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1285 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3485.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    822 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    439 mg
  • Foszfor
    1466 mg
  • Nátrium
    640 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    15 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    272.3 g
  • Cukor
    220 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

Víz

  • Összesen
    522.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1709 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    274 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    193 micro
  • Kolin:
    656 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1680 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    354 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1014 micro
Összesen 3681 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    293.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.9 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    44 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 311 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük. A tojásfehérjét pedig kemény habbá verjük.
  2. A sárgájához hozzákeverjük a mogyorót, a lisztet, a sütőport és a csokireszeléket (tegyünk félre 3 cikket a tetejére). Óvatosan beleforgatjuk a kemény habot, és sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30-35 percig sütjük. Majd kihűtjük, és kettévágjuk.
  4. 3 dl tejszínt 2 habfixálóval, 2 vaníliás cukorral és a cappuccino vagy jegeskávé italporral habbá verjük. A maradék 2 dl tejszínt külön felverjük a megmaradt habfixálóval és vaníliás cukorral.
  5. Az alsó tésztalapot meglocsoljuk kevés kávéval, és rásimítjuk a cappuccino hab felét. Erre rátesszük a második lapot, és megkenjük a tejszínnel. A maradék cappuccino habot habzsákba töltjük, és a tetejére nyomjuk (egy keveset az oldalára kenünk).
  6. Megszórjuk a tetejét csokireszelékkel, és hűtőszekrénybe tesszük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 24

Lapozgattam a receptes füzetem, és ott leltem erre a receptre. Szerintem nem olyan nehéz megcsinálni, mint amilyennek látszik. Megéri elkészíteni, a család nagyon hamar elfogyasztotta.;)

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Epres tejberizstorta

A legpuhább piskótán ülő krémes tejberizs és az őket felül bevonó harsány eperzselé olyan tortát alkotnak, amely méltán megérdemli a klasszikus jelzőt. Születésnapra, de akár egy ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!