r
Nosalty Logó

Bruschetta felturbózva

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Amira Nayati
Bruschetta felturbózva
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 431 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 863 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 182 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.4 g

Zsír

  • Összesen
    33.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2183.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    639 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    434 mg
  • Nátrium
    1042 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    161.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    269 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    228 micro
  • α-karotin
    86 micro
  • β-karotin
    456 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2187 micro
  • Lut-zea
    185 micro
Összesen 431 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.9 g

Zsír

  • Összesen
    67.1 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    188 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4367.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    1278 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    868 mg
  • Nátrium
    2085 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    323.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    539 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    455 micro
  • α-karotin
    172 micro
  • β-karotin
    911 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4374 micro
  • Lut-zea
    370 micro
Összesen 863 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    921.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    270 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    183 mg
  • Nátrium
    440 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    36 micro
  • β-karotin
    192 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    923 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 182 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először is felvágjuk a koktélparadicsomot (cherry is lehet), lehetőleg minél apróbb kis kockákra, majd ugyanezt tesszük a lila hagymával, feta sajttal, olívabogyóval. Jöhet a fokhagyma, aprítón átpasszírozzuk, tálba tesszük. Mehet bele az olívaolaj és a fűszerek, majd villával egy kicsit átnyomkodjuk, átforgatjuk, hogy mindent érjen az olaj. Körülbelül 5-10 percre betesszük a hűtőbe, hogy egy kicsit összeérjenek az ízek,de nem szükséges, ha esetleg nincs rá időnk. Ezzel kész is.
  2. Ha kész van az alap, akkor ehetjük hidegen, pirítósra téve vagy ahogyan a mellékelt képen van elkészítve, bagettre kanalazva, majd cheddar sajt a tetejére, végül legmagasabb fokozaton be a sütőbe, csak annyira, hogy megbarnuljon a bagett széle meg egy picit a sajt. Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 140
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6498
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Amira Nayati 1 recept

A bruschettával mostanában ismerkedtem meg, de úgy éreztem, nekem az alap recept kicsit snassz. Így picit felturbóztam :) Ezt az ételt 2 személyre szoktam készíteni, az adagok csak közelítőlegesek. Mindig érzéssel fűszerezek, szóval mindenki bátran lendítse meg a fűszereket, rosszul nem sülhet el.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...