r
Nosalty Logó

Brokkolis-parajos marhafartő

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Brokkolis-parajos marhafartő
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 455 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 1814 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 111 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    31.7 g

Zsír

  • Összesen
    30.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    86 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1028.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    354 mg
  • Nátrium
    433 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    223.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    490 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    81 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    260 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    142 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1257 micro
  • β-karotin
    5250 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5552 micro
Összesen 455 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    126.8 g

Zsír

  • Összesen
    121.7 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    345 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4112.5 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    143 mg
  • Kálcium
    452 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    325 mg
  • Foszfor
    1418 mg
  • Nátrium
    1732 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    892.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1959 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    323 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1042 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    562 micro
  • Kolin:
    567 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5027 micro
  • β-karotin
    21001 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    22210 micro
Összesen 1814 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    252 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    120 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    308 micro
  • β-karotin
    1287 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1361 micro
Összesen 111 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A páchoz a hozzávalókat egy tálban összekeverjük. A húst vékony csíkokra vágjuk, és jól összekeverjük a páccal. 30 percre hűtőbe tesszük.
  2. A sárgarépát vékonyan felcsíkozzuk, a spenótot kisebb darabokra tépkedjük.
  3. Egy wokban vagy serpenyőben felmelegítünk2 evőkanál szezámolajat, beledobjuk a húst, és keverve-rázva 2-3 percig sütjük benne. Kivesszük a serpenyőből, és felretesszük.
  4. A keményítőt összekeverjük a szójaszósszal, és állni hagyjuk.
  5. A maradék szezámolajat felmelegítjük, beletesszük a brokkolit, répát, ésrázva sütjük 2-3 percig.
  6. Hozzáadjuk az alaplét, és lefedve 1-2 percig pároljuk a zöldségeket. Végül belekeverjük a spenótot, a marhahúst és a keményítős keveréket. Addig főzzük, míg a lé sűrűsödni nem kezd.
  7. Frissen főtt rizzsel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5980
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 13.

Ajánló

Főtt rizs illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretem a kínai konyhát.  Ebben a receptben sem kellett csalódnom.

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek