Kukoricakeményítő

Kukoricakeményítő

Leírás

A kukoricakeményítőt kukoricából nyerik, a glükóz egyik polimere, színtelen szagtalan fehér por. Az élelmiszeriparban dúsítóanyagként használják, felhasználható mártások vagy krémek készítéséhez, ételek besűrítésére. A lisztérzékenyek étrendjének egyik alapanyaga. Természetes tisztítószerként is használható, a húsiparban is használják.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Kukoricakeményítő

fehérjetartalom

0.26 g

zsírtartalom

0.05 g

szénhidráttartalom

91.27 g

víztartalom

8.32 g

gramm kukoricakeményítő?

Top ásványi anyagok

Foszfor

13 mg

Nátrium

9 mg

Magnézium

3 mg

Kalcium

2 mg

Top vitaminok

Kolin

0.4 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.26 g

Zsír

telített zsírsav

0.009 g

egyszeresen telített zsírsav

0.016 g

többszörösen telített zsírsav

0.025 g

ásványi anyagok

Kalcium

2 mg

Vas

0.47 mg

Magnézium

3 mg

Foszfor

13 mg

Nátrium

9 mg

Cink

0.06 mg

Réz

0.05 mg

Mangán

0.053 mg

Szelén

2.8 µg

szénhidrát

rost

0.9 g

víz

8.32 g

vitaminok

Kolin

0.4 mg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...