r
Nosalty Logó

Brassói aprópecsenye csirkemellből

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Andzsika
Brassói aprópecsenye csirkemellből
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 972 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 4860 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 121 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    75.7 g

Zsír

  • Összesen
    53.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1305.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    147 mg
  • Foszfor
    826 mg
  • Nátrium
    187 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    479.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    280 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    121 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3615 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 972 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    378.4 g

Zsír

  • Összesen
    265.8 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    1275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6527.7 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    357 mg
  • Kálcium
    331 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    735 mg
  • Foszfor
    4132 mg
  • Nátrium
    933 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    225.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    2396.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    192 micro
  • B6 vitamin:
    16 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    380 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    167 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    381 micro
  • Kolin:
    1398 mg
  • Retinol - A vitamin:
    141 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    607 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    18074 micro
  • Lut-zea
    261 micro
Összesen 4860 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    161.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    448 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 121 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a kis kockákra vágott szalonnát, és megpirítjuk.
  2. A húst csíkokra vagy kockákra vágjuk, és hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, majd rátesszük az apróra vágott/lereszelt fokhagymát.
  3. Fedővel puhára pároljuk, majd ha megpuhult a hús, levesszük a fedőt, és elkezdjük a húst pirítani.
  4. Hozzáadjuk a mustárt és a paradicsomlevet, majd majoránnával megszórjuk, és készre pároljuk, ha szükséges, fűszerezzük.
  5. A krumplit bő olajban aranybarnára sütjük, és ízlés szerint szedünk rá a húsból.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 77701
  • Feltöltés dátuma: 2015. április 09.

Ajánló

Lehet kevesebb lével is főzni, illetve össze is keverhetjük a krumplit a hússal.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Andzsika 23 recept

Nagyon szeretjük a brassóit, jó sok szafttal és ropogós sült krumplival.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...