r
Nosalty Logó

Bounty-torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Samy
Bounty-torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A krémhez

A mázhoz

Összesen 540 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A krémhez

A mázhoz

Összesen 6458 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A krémhez

A mázhoz

Összesen 292 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    33.1 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    572.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    143 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    236 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    205 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    199 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 540 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    84 g

Zsír

  • Összesen
    397.1 g
  • Telített zsírsav
    249 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    95 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    1305 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6871.1 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    1720 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    502 mg
  • Foszfor
    2827 mg
  • Nátrium
    1602 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    695.6 g
  • Cukor
    480 mg
  • Élelmi rost
    55 mg

VÍZ

  • Összesen
    811.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2456 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    274 micro
  • K vitamin:
    92 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    195 micro
  • Kolin:
    737 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2388 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    810 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1024 micro
Összesen 6458 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    309.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.3 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 292 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A krémhez

A mázhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojássárgáját keverjük ki a porcukorral, míg ki nem fehéredik. Apránként adjuk hozzá a vizet, alaposan keverjük el.
  2. Adjuk hozzá a sütőporral és kakaóporral összekevert lisztet. Kemény habbá verjük a fehérjét, és óvatosan hozzáforgatjuk.
  3. Kivajazunk, kilisztezünk egy tortaformát, és előmelegített sütőben sütjük.
  4. Elzárt sütőben még 10 percig pihentetjük, majd rácsra borítva hagyjuk kihűlni.
  5. A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, a vége felé hozzáadjuk kétféle cukrot, a habfixálót, és hozzáforgatjuk a kókuszreszeléket.
  6. A torta tetejét 1 cm vastagon levágjuk, a belsejét kikaparjuk úgy, hogy maradjon kb. 1 cm-es pereme. Megtöltjük a krémmel, rárakjuk a tetejét, és hűtőbe rakjuk.
  7. A mázhoz valókat a vaj kivételével egy lábosban sűrűre főzzük, levesszük a tűzről, és beledobjuk a vajat. Ha kihűlt, megkenjük vele a tortát.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 327
  • Tegnapi nézettség: 11
  • 7 napos nézettség: 46
  • Össznézettség: 71320
  • Feltöltés dátuma: 2011. március 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az eredeti arányokat raktam fel, de a krém és a csokiszósz is sok lett, viszont felhasználhatjuk a kikapart tésztához, poharas desszertként, ötlet itt

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi előkészítéséhez

A krémhez

A mázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...