r
Nosalty Logó

Bostoni sült bab

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Marianne / Marjorie
Bostoni sült bab
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 557 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2222 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 114 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.9 g

Zsír

  • Összesen
    19 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2460.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    173 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    153 mg
  • Foszfor
    536 mg
  • Nátrium
    1539 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    357.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    866 micro
  • β-crypt
    129 micro
  • Likopin
    17369 micro
  • Lut-zea
    435 micro
Összesen 557 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    187.5 g

Zsír

  • Összesen
    75.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    386 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9841.5 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    173 mg
  • Kálcium
    693 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    614 mg
  • Foszfor
    2143 mg
  • Nátrium
    6157 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    204.2 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    47 mg

VÍZ

  • Összesen
    1428.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    335 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    541 micro
  • Kolin:
    417 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    3465 micro
  • β-crypt
    516 micro
  • Likopin
    69475 micro
  • Lut-zea
    1739 micro
Összesen 2222 kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    512.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    321 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    180 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    3618 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 114 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajat, fokhagymát, paprikát összekeverjük, és bekenjük a husiszeleteket.
  2. A babot, cukrot, paradicsomot, csiliszószt, csülköt összekavarjuk egy nagyobb tepsiben vagy hőálló tálban, amiben a hússzeletek szépen egymás mellé fogjuk tudni fektetni.
  3. A bab közé egymás mellé szépen lerakjuk a hússzeletek, és előmelegített sütőben kb. 200 fokon 40-50 percig sütjük, míg a hús megpuhul.
  4. Pirított kenyérrel vagy ízlés szerint bármi mással fogyasztjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 158
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 56
  • Össznézettség: 19579
  • Feltöltés dátuma: 2016. december 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bostoni sült bab
Marianne / Marjorie 20 recept

A mi változatunk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...