r
Nosalty Logó

Bögrés narancsos süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Bögrés narancsos süti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A pudingos bevonathoz

A tetejére

Összesen 611 kcal
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A pudingos bevonathoz

A tetejére

Összesen 3666 kcal
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A pudingos bevonathoz

A tetejére

Összesen 159 kcal
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1147.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    426 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    344 mg
  • Nátrium
    290 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.6 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    166 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    125 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 611 kcal
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    80.1 g

Zsír

  • Összesen
    128.3 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    361 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6885 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    2554 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    400 mg
  • Foszfor
    2066 mg
  • Nátrium
    1741 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    555.5 g
  • Cukor
    314 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    282.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    995 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    101 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    96 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    162 micro
  • Kolin:
    336 mg
  • Retinol - A vitamin:
    923 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    747 micro
  • β-crypt
    229 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    786 micro
Összesen 3666 kcal
  • 7% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    301.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 159 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A pudingos bevonathoz

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Elkészítjük a tésztát; felolvasztjuk a margarint, majd a cukorhoz öntjük, elkeverjük.
  2. Majd hozzáadjuk a 2 tojást és a többi alapanyagot, mint kakaó, liszt, tej, sütőpor - alaposan összedolgozzuk.
  3. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát és megsütjük.
  4. Közben megfőzzük a pudingot, miután elkészült a süti alapja, ezt ráöntjük.
  5. A narancsot kis falatokra darabolva egy kis vaníliás cukorral összesütjük serpenyőben, utána mehet a süti tetejére.
  6. Végezetül díszíthetjük még egy kis csokidarával.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 82
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 25
  • Össznézettség: 21763
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Többféle sütirecept is kavargott a buksimban, majd a végén ez sült ki belőle. : )

Hozzávalók

A tésztához

A pudingos bevonathoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...