r
Nosalty Logó

Barackos ünnepi sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jné Erika
Barackos ünnepi sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A piskótához

A pudingos krémhez

A tetejére

Összesen 853 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A piskótához

A pudingos krémhez

A tetejére

Összesen 8528 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A piskótához

A pudingos krémhez

A tetejére

Összesen 256 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    40.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    430.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    168 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111.8 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    231 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    295 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 853 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    114.3 g

Zsír

  • Összesen
    401.2 g
  • Telített zsírsav
    188 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    918 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4304.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    1061 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    339 mg
  • Foszfor
    1047 mg
  • Nátrium
    1676 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1117.5 g
  • Cukor
    706 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    685.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2567 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    252 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    781 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2307 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    2950 micro
  • β-crypt
    380 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1426 micro
Összesen 8528 kcal
  • 5% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    128.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 256 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A piskótához

A pudingos krémhez

A tetejére

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskótáját már előző nap megsüthetjük a szokásos módszerrel egy 32x20 cm-es tepsiben.
  2. Másnap a pudingporral, a liszttel, a tejjel és a vaníliás cukorral kemény pudingot főzünk, és kirakjuk hűlni.
  3. A margarint kikeverjük a porcukorral.
  4. A barackokat kicsi kockákra vágjuk.
  5. Amikor a puding kihűlt, akkor mindet összekeverünk, és rásimítjuk a barna piskótára. Kirakjuk a tetejét a kekszekkel, és lekenjük a kávéval.
  6. Felverjük a tejszínt, és rásimíjuk a kávés kekszre, és mehet éjszakára a hűtőbe.
  7. Másnap egy kis csokit olvasztunk fel, és kidíszítjük a tetejét. Fontos, hogy egy éjszakát álljon, hogy a keksz megpuhuljon, és összeérjenek az ízek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x26x4
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 562
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 28
  • Össznézettség: 53958
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 13.

Ajánló

Nagyon mutatós, és már előző nap el kell készíteni, így aznap már nincs is vele dolgunk!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos ünnepi sütemény
Jné Erika 2 recept

Ez a sütemény kétféle sütiből lett összehozva, a családom kedve szerint!

Hozzávalók

A piskótához

A pudingos krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...