r
Nosalty Logó

Barackos túrótorta andilla konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
andilla
Barackos túrótorta andilla konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 388 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 3863 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 161 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    22.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    973.9 g
  • Cink
    131 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    189 mg
  • Vas
    101 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    339 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.7 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    151.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    202 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    60 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    191 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    218 micro
Összesen 388 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    159.5 g

Zsír

  • Összesen
    224.6 g
  • Telített zsírsav
    128 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1815 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9739.1 g
  • Cink
    1308 mg
  • Szelén
    156 mg
  • Kálcium
    1895 mg
  • Vas
    1011 mg
  • Magnézium
    193 mg
  • Foszfor
    3389 mg
  • Nátrium
    1696 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    307.1 g
  • Cukor
    184 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1517.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2016 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    393 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    245 micro
  • Kolin:
    1128 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1912 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1093 micro
  • β-crypt
    375 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2183 micro
Összesen 3863 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    405.6 g
  • Cink
    54 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    42 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    25 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 161 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Először a tojásfehérjét verjük fel külön, majd a tojássárgákata cukrokkal és a forró vízzel. Hozzászitáljuk a lisztben elkevert sütőport.
  2. A tésztából 3 lapot sütünk kerek tortaformában.
  3. A túrót alaposan összetörjük, hozzáadjuk a cukrotés a citrom héját, levét. Felverjük a tejszínhabot, hozzáadjuk a zselatinfixet. Óvatosan összekeverjük a két krémet, majd a meghámozott, feldarabolt barackot is beleforgatjuk.
  4. A kihűlt lapokat megkenjük a krémmel, majd a tetejét olvasztott csokival csurgatjuk le.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 21
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 68
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 11130
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
andilla 8 recept

Barátnőm meglepetés előszülinapi bulijára alkottuk!:)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...