r
Nosalty Logó

Barackos túrókocka Koi konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos túrókocka Koi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 339 kcal
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4057 kcal
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 232 kcal
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    15.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    117 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    722.2 g
  • Cink
    109 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    84 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    244 mg
  • Nátrium
    129 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.7 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    50 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    132 micro
Összesen 339 kcal
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    131.8 g

Zsír

  • Összesen
    190.2 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1403 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8666.1 g
  • Cink
    1305 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    1533 mg
  • Vas
    1009 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    2927 mg
  • Nátrium
    1551 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    464.6 g
  • Cukor
    357 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    884.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1584 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    200 micro
  • Kolin:
    906 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1471 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1236 micro
  • β-crypt
    284 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1582 micro
Összesen 4057 kcal
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    497.5 g
  • Cink
    75 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    58 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    35 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 232 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük a cukorral, a sárgáját elkeverjük az olajjal, majd összevegyítjük. Végül hozzáadjuk a sütőporos lisztet.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon megsütjük.
  3. A puha vajat kihabosítjuk a porcukorral, vékonyan csurgatva beleöntjük a cukros baracklevet, végül a citromhéj és a túró is belekerül.
  4. Ha kihűlt a piskóta, meglocsoljuk a tetejét a konzerv levével, majd rákenjük a túrókrémet. Felcikkezzük a barackokat,és szépen rásorakoztatjuk a tetejére!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10092
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Néhány órát érdemes a hűtőben pihentetni fogyasztás előtt, hogy jól össze tudjon állni, s finomabb íze legyen!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...