r
Nosalty Logó

Barackos szelet túróval

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos szelet túróval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 629 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 3770 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 145 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.4 g

Zsír

  • Összesen
    29.4 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    226 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1707.9 g
  • Cink
    434 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    222 mg
  • Vas
    335 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    496 mg
  • Nátrium
    146 mg
  • Réz
    17 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.5 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    207 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    42 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    200 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    192 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    164 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    260 micro
Összesen 629 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    212.6 g

Zsír

  • Összesen
    176.3 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1358 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10247.5 g
  • Cink
    2605 mg
  • Szelén
    122 mg
  • Kálcium
    1332 mg
  • Vas
    2007 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    2974 mg
  • Nátrium
    874 mg
  • Réz
    101 mg
  • Mangán
    81 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    321.3 g
  • Cukor
    241 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1809.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1240 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    296 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    250 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1202 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    915 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1150 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    983 micro
  • β-crypt
    243 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1561 micro
Összesen 3770 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    393.4 g
  • Cink
    100 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    77 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    46 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóiból piskótatésztát készítünk, majd sütőben aranybarnára sütjük.

A krémhez

  1. A túróhoz hozzáadjuk a cukrot, a citromhéjat és a vaníliát. Ezután a habtejszínhez hozzákeverjük a cukrot, és keményre felverjük. A túróhoz hozzáadjuk a tejszínhabot, és lassan elkeverjük.
  2. A kihűlt piskótalapra ráöntjük a túrós krémet, és elsimítjuk.

A tetejéhez

  1. A tortazselételkészítjük a vízzel, eközben a barackot tetszőleges cikkekre vágjuk, és rárakjuk a túrós krémre. Miután a tortazseléelkészültés már langyos, ráöntjük a barackra.
  2. 1 órát hűtőben pihentetjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 17048
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom, könnyű és kiadós sütemény.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...