r
Nosalty Logó

Barackos-karamellás süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos-karamellás süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 1001 kcal
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 3995 kcal
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 199 kcal
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    43.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    930.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    237 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    406 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    143.7 g
  • Cukor
    101 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    282.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    392 micro
  • β-crypt
    163 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    349 micro
Összesen 1001 kcal
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    59.2 g

Zsír

  • Összesen
    173.8 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    56 g
  • Koleszterin
    386 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3721 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    947 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    302 mg
  • Foszfor
    1625 mg
  • Nátrium
    720 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    574.9 g
  • Cukor
    402 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1131.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    362 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    73 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    174 micro
  • Kolin:
    420 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1567 micro
  • β-crypt
    652 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1397 micro
Összesen 3995 kcal
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 199 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A cukorból egészen világos karamellt készítünk, és egy tortaformába öntjük.
  2. Körbe-körbe kirakjuk a a meghámozott barackgerezdekkel, és megszórjuk szeletelt mandulával. Opcionálisan egy kevés pálinkával ízesítjük.
  3. A tojást a kétféle cukorral, csipet sóval simára keverjük. Hozzáadjuk a jughurtut, az olajat és kanalanként a sütőporral elkevert lisztet.
  4. A tésztát a formába öntjük, elsimítjuk. 170 fokra előmelegített sütőben kb. 35-40 perc alatt világosbarnára sütjük. (Tűpróba szükséges, mert kívülről nem igazán látszik, mikor sült át.)
  5. Tálaláskor kifordítjuk a formából.
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 82
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 20072
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 08.

Ajánló

Tálaláskor megszórhatjuk szeletelt mandulával.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A Nők Lapjában található ez a különleges recept, Bereznay Tamás tolmácsolásában. Nálunk bevált.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...