r
Nosalty Logó

Barackos csigák

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
DrHouse
Barackos csigák
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 1156 kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 4618 kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 196 kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    21.5 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    639.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    154 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    290 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    181.8 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    409 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    349 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    634 micro
  • β-crypt
    167 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    360 micro
Összesen 1156 kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    86 g

Zsír

  • Összesen
    156.7 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    427 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2557.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    202 mg
  • Kálcium
    616 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    264 mg
  • Foszfor
    1159 mg
  • Nátrium
    286 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    727.3 g
  • Cukor
    271 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    1052.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1634 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    75 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    171 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    543 micro
  • Kolin:
    464 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1398 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    2535 micro
  • β-crypt
    667 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1441 micro
Összesen 4618 kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    108.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 196 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A hozzávalókból közepesen kemény kelt tésztát dagasztunk, éslangyos helyen duplájárakelesztjük. (De az olvasztott, langyosra hűtött margarinnak csak a felét adjuk a tésztához.)
  2. A szokásos módon elkészítjük a pudingot, ízét csipet sóval erősítjük. Ha teljesen kihűlt, közékeverjük a tojássárgáját is.
  3. A barackokat megmossuk, félbevágjuk, és hagyjuk, hogy lecsepegjenek.
  4. A megkelt tésztát 35x40-es téglalappá nyújtjuk, megkenjük a maradék olvasztott margarinnal. Megszórjuk a mazsolával és föltekerjük, mint a beiglit, és 16 egyforma darabra vágjuk.
  5. A csigákat kikent tepsibe tesszük, a közepét megnyomjuk, belekanalazzuk a pudingot, és rátesszük a barackot.
  6. A sütés vége előtt megkenhetjük egy kis olvasztott vajjal, akkor fényesebbek lesznek.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4881
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos csigák
DrHouse 30 recept

Most vaníliapudinggal és őszibarackkal készült. De a sárgabarackos - csokipudingos igazán finom:)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...