r
Nosalty Logó

Baconös gombás pite leveles tésztából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Oli(E)va
Baconös gombás pite leveles tésztából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 623 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 2492 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 210 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.5 g

Zsír

  • Összesen
    45.6 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    256 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1430.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    322 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    336 mg
  • Nátrium
    706 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    152.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    233 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    225 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    101 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    400 micro
Összesen 623 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.8 g

Zsír

  • Összesen
    182.3 g
  • Telített zsírsav
    84 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1024 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5720.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    1287 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    1344 mg
  • Nátrium
    2823 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    610 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    933 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    203 micro
  • K vitamin:
    120 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    174 micro
  • Kolin:
    679 mg
  • Retinol - A vitamin:
    899 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    403 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1601 micro
Összesen 2492 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    483.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    239 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    76 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    135 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Bemelegítjük a sütőt, egy teflon tepsibe belesodorjuk a leveles tésztát úgy, hogy pereme legyen, villával jól megbökdössük, és elősütjük 15 percig.
  2. Amíg sül a tészta, megpároljuk a hagymát, karikára vágott virslit, a felkockázott bacont és a gombát.
  3. A tojásokat jól elkeverjük a tejszínnel, és hozzáadjuk a sajtot, óvatosan sózzuk, de a borsot ne sajnáljuk tőle.
  4. Kivesszük a tésztát a sütőből, rátesszük a baconos ragut, leöntjük a sajtos tejszínnel, vissza a sütőbe még 25 percig, azalatt szép pirosra sül.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x30
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 141
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8638
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 21.

Ajánló

Szuper gyors és finom vacsira paradicsomos hagymás salátával.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Oli(E)va 85 recept

Nagyon gyorsan kellett finom vacsi a kölyköknek... :) A tésztája jó foszlós-ropogós, a "szufléja" selymes puha, baconös-füstös-hagymás-ízletes... Az anyagokat a tésztára lehet variálni, kinek milyen utolsó felvágottja vagy kolbászdarabkája van a hűtőben.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...