r
Nosalty Logó

Baconbe tekert egybensült fasírt

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Baconbe tekert egybensült fasírt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 446 kcal
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 2672 kcal
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 234 kcal
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.3 g

Zsír

  • Összesen
    30.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    143 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1274.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    317 mg
  • Nátrium
    804 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    112.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 446 kcal
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    163.7 g

Zsír

  • Összesen
    182.4 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    858 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7647 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    235 mg
  • Kálcium
    449 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    213 mg
  • Foszfor
    1900 mg
  • Nátrium
    4821 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    673.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    208 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    225 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    799 mg
  • Retinol - A vitamin:
    208 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    597 micro
Összesen 2672 kcal
  • 15% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    667.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    421 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 234 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húshoz adjuk a vöröshagymát igen apróra vágva. A fokhagymanyomón belenyomjuk a fokhagymát. Hozzáadjuk az összes fűszert, tojásokat, sót, az előzetesen beáztatott zsemléket kinyomkodva. Alaposan összekeverjük.
  2. Kikenünk egy ovális jénai tálat. A megformázott fasírtot belehelyezzük, amit előtte bacon szalonnába tekertünk.
  3. 190 fokon, alul-felül sütésen sütjük, amíg a szalonna megpirul ropogósra.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 24 alkalommal
  • Receptkönyvben: 128
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 28
  • Össznézettség: 39649
  • Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 05.

Ajánló

Ünnepnapokon, hideg sültként is tálalom a vendégeknek. Vegyes zöldségekkel: retek, paradicsom, paprika, savanyúság, majonézes franciasaláta, stb... Akinek van, a húst teheti őzgerincbe is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyakran szétvált az egybesült fasírt. A darált hús, hol zsírosabb, hol soványabb húsból készült. A lapocka a legjobb, de annak a minősége is változó. Ha egybesültet készítek, akkor baconbe csavarva biztosan egybe marad! Mellette igen finom ízt ad neki.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...