Baconbe tekert csirkemáj pirított gombaágyon
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Gombagasztro
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 8% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
1359
kcal
- 8% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
2716
kcal
- 8% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 87.9 g
Zsír
-
Összesen 79.3 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 31 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 978 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3777.6 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 188 mg
-
Kálcium 106 mg
-
Vas 30 mg
-
Magnézium 225 mg
-
Foszfor 1663 mg
-
Nátrium 1548 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 75.3 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 21 mg
VÍZ
-
Összesen 803.2 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 8338 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 42 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 154 mg
-
D vitamin: 94 micro
-
K vitamin: 53 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 6 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 50 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1693 micro
-
Kolin: 710 mg
-
Retinol - A vitamin: 8244 micro
-
α-karotin 70 micro
-
β-karotin 1078 micro
-
β-crypt 28 micro
-
Likopin 100 micro
-
Lut-zea 4968 micro
Összesen
1359
kcal
- 8% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 175.8 g
Zsír
-
Összesen 158.5 g
-
Telített zsírsav 52 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 62 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 28 g
-
Koleszterin 1956 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7555.2 g
-
Cink 28 mg
-
Szelén 376 mg
-
Kálcium 211 mg
-
Vas 59 mg
-
Magnézium 450 mg
-
Foszfor 3325 mg
-
Nátrium 3097 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 150.6 g
-
Cukor 36 mg
-
Élelmi rost 43 mg
VÍZ
-
Összesen 1606.4 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 16676 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 85 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 309 mg
-
D vitamin: 187 micro
-
K vitamin: 105 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 11 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 99 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3385 micro
-
Kolin: 1419 mg
-
Retinol - A vitamin: 16489 micro
-
α-karotin 139 micro
-
β-karotin 2156 micro
-
β-crypt 55 micro
-
Likopin 200 micro
-
Lut-zea 9935 micro
Összesen
2716
kcal
- 8% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.7 g
Zsír
-
Összesen 7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 86 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 331.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 146 mg
-
Nátrium 136 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 70.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 731 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 148 micro
-
Kolin: 62 mg
-
Retinol - A vitamin: 723 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 95 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 9 micro
-
Lut-zea 436 micro
Összesen
118
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A felszeletelt gombát kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával fűszerezzük.
- A májakat óvatosan a baconszeletekbe tekerjük, hústűvel rögzítjük.
- A főtt burgonyát karikákra vágjuk, tepsibe tesszük és ráhelyezzük a baconbe tekert májakat. Aranybarnára sütjük.
- A borsópüréhez a borsót megpároljuk, sózzuk, majd lepasszírozzuk. Apróra vágott friss snidlinggel megszórjuk.
- Tálaláskor a burgonyára szedjük a pirított gombát, majd mellétesszük a májakat és a zöldborsópürével tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 73
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 5272
- Feltöltés dátuma: 2021. július 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Gombagasztro
357 recept