r
Nosalty Logó

Baconbe tekert csirkemáj pirított gombaágyon

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gombagasztro
Baconbe tekert csirkemáj pirított gombaágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1359 kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2716 kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 118 kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    87.9 g

Zsír

  • Összesen
    79.3 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    978 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3777.6 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    188 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    1663 mg
  • Nátrium
    1548 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.3 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    803.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    8338 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    42 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    154 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1693 micro
  • Kolin:
    710 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8244 micro
  • α-karotin
    70 micro
  • β-karotin
    1078 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    100 micro
  • Lut-zea
    4968 micro
Összesen 1359 kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    175.8 g

Zsír

  • Összesen
    158.5 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    1956 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7555.2 g
  • Cink
    28 mg
  • Szelén
    376 mg
  • Kálcium
    211 mg
  • Vas
    59 mg
  • Magnézium
    450 mg
  • Foszfor
    3325 mg
  • Nátrium
    3097 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    150.6 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    1606.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    16676 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    85 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    309 mg
  • D vitamin:
    187 micro
  • K vitamin:
    105 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    11 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    99 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3385 micro
  • Kolin:
    1419 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16489 micro
  • α-karotin
    139 micro
  • β-karotin
    2156 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    9935 micro
Összesen 2716 kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    86 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    331.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    731 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    723 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    95 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    9 micro
  • Lut-zea
    436 micro
Összesen 118 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felszeletelt gombát kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával fűszerezzük.
  2. A májakat óvatosan a baconszeletekbe tekerjük, hústűvel rögzítjük.
  3. A főtt burgonyát karikákra vágjuk, tepsibe tesszük és ráhelyezzük a baconbe tekert májakat. Aranybarnára sütjük.
  4. A borsópüréhez a borsót megpároljuk, sózzuk, majd lepasszírozzuk. Apróra vágott friss snidlinggel megszórjuk.
  5. Tálaláskor a burgonyára szedjük a pirított gombát, majd mellétesszük a májakat és a zöldborsópürével tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 73
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5272
  • Feltöltés dátuma: 2021. július 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Baconbe tekert csirkemáj pirított gombaágyon
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...