Aszalt paradicsommal töltött olívabogyó feta sajttal
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Kandi02
adag
Előkészítés
perc
- 5% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 51% Zsír
Összesen
1156
kcal
- 5% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 51% Zsír
Összesen
2311
kcal
- 5% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 51% Zsír
-
21.3g feta sajt56 kcal
-
11.5g szárított paradicsom30 kcal
-
21.3g olajbogyó25 kcal
-
42.6g olívaolaj376 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
3.2g fokhagyma4 kcal
-
0.2g oregánó1 kcal
-
0g chilipehely0 kcal
Összesen
492
kcal
- 5% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 51% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.8 g
Zsír
-
Összesen 117.1 g
-
Telített zsírsav 22 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 79 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1675.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 341 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 67 mg
-
Foszfor 277 mg
-
Nátrium 969 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.6 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 75.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 83 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 77 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 63 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 247 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 12394 micro
-
Lut-zea 649 micro
Összesen
1156
kcal
- 5% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 51% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.6 g
Zsír
-
Összesen 234.1 g
-
Telített zsírsav 43 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 158 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 23 g
-
Koleszterin 89 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3350.5 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 683 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 134 mg
-
Foszfor 554 mg
-
Nátrium 1938 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 45.2 g
-
Cukor 20 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 151.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 167 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 31 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 153 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 71 micro
-
Kolin: 86 mg
-
Retinol - A vitamin: 125 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 495 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 24787 micro
-
Lut-zea 1297 micro
Összesen
2311
kcal
- 5% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 51% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5 g
Zsír
-
Összesen 49.8 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 34 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 19 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 712.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 145 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 28 mg
-
Foszfor 118 mg
-
Nátrium 412 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 32.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 33 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 27 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 105 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 5274 micro
-
Lut-zea 276 micro
Összesen
492
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az üveget alaposan elmossuk, és csírátlanítjuk. Forrázni szoktam. Szárazra töröljük, vagy szárítjuk.
- Olívabogyót megtöltjük az apróra vágott aszalt paradicsommal.
- Elkészítjük a fűszerolajat. Egy kis tálkába kiöntjük az olívaolajat, és befűszerezzük.
- Az üveg száraz legyen. Rétegezzük: feta sajt, töltött olívabogyó. Aszalt paradicsom réteg is jól mutat.
- Ráöntjük a fűszerolajat, hogy jól ellepje a hozzávalókat. Levegőbuborékokat kiütögethetjük belőle.
- Lezárjuk, és hűtőben tartjuk kb. 3-4 napig, hogy az ízek összeérjenek.
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 15
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 793
- Feltöltés dátuma: 2016. január 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Kandi02
15 recept
Mindig valami újat szeretnék enni, ami egészséges is. Így pattant ki a fejemből ez az összeállítás. Használhatunk hozzá más olajat is, a kedvenc olajunkat. Teljes kiőrlésű kenyérrel, pirítóssal, ciabatta-val isteni reggeli vagy vacsora! Ajándéknak is kiváló!