r
Nosalty Logó

Aszalt paradicsommal töltött olívabogyó feta sajttal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kandi02
Aszalt paradicsommal töltött olívabogyó feta sajttal
adag
Előkészítés
perc
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 51% Zsír
Összesen 1156 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 51% Zsír
Összesen 2311 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 51% Zsír
Összesen 492 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 51% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    117.1 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1675.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    341 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    277 mg
  • Nátrium
    969 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    247 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    12394 micro
  • Lut-zea
    649 micro
Összesen 1156 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 51% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.6 g

Zsír

  • Összesen
    234.1 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    158 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3350.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    683 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    554 mg
  • Nátrium
    1938 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    151.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    167 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    153 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    495 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    24787 micro
  • Lut-zea
    1297 micro
Összesen 2311 kcal
  • 5% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 51% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    49.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    712.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    145 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    412 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5274 micro
  • Lut-zea
    276 micro
Összesen 492 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az üveget alaposan elmossuk, és csírátlanítjuk. Forrázni szoktam. Szárazra töröljük, vagy szárítjuk.
  2. Olívabogyót megtöltjük az apróra vágott aszalt paradicsommal.
  3. Elkészítjük a fűszerolajat. Egy kis tálkába kiöntjük az olívaolajat, és befűszerezzük.
  4. Az üveg száraz legyen. Rétegezzük: feta sajt, töltött olívabogyó. Aszalt paradicsom réteg is jól mutat.
  5. Ráöntjük a fűszerolajat, hogy jól ellepje a hozzávalókat. Levegőbuborékokat kiütögethetjük belőle.
  6. Lezárjuk, és hűtőben tartjuk kb. 3-4 napig, hogy az ízek összeérjenek.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 793
  • Feltöltés dátuma: 2016. január 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kandi02 15 recept

Mindig valami újat szeretnék enni, ami egészséges is. Így pattant ki a fejemből ez az összeállítás. Használhatunk hozzá más olajat is, a kedvenc olajunkat. Teljes kiőrlésű kenyérrel, pirítóssal, ciabatta-val isteni reggeli vagy vacsora! Ajándéknak is kiváló!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...