r
Nosalty Logó

Ananászos-ricottás süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gyvica
Ananászos-ricottás süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 444 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1773 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 185 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    172 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1358.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    409 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    516 mg
  • Nátrium
    372 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.8 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    133 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    188 micro
Összesen 444 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.3 g

Zsír

  • Összesen
    45.6 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    687 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5435.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    1637 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    136 mg
  • Foszfor
    2064 mg
  • Nátrium
    1489 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    295 g
  • Cukor
    190 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    532 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    598 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    149 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    502 mg
  • Retinol - A vitamin:
    583 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    159 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    752 micro
Összesen 1773 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    566.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    171 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    215 mg
  • Nátrium
    155 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Válasszuk szét a tojásokat, és keverjük ki a sárgáját 10 dkg cukorral, vaníliás cukorral, egy csipet sóval, citrom héjával és levével, majd a ricottával.
  2. Verjük fel kemény habbá a fehérjét a maradék cukorral. Felváltva adagoljuk a tojássárgás keverékhez a kemény habot, és a sütőporral elkevert lisztet.
  3. Adjuk hozzá a kockákra vágott ananászt, és tegyük a masszát kivajazott tepsibe.
  4. Süssük 170 fokos sütőben kb 45 percig, majd hűtsük ki.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3338
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Gyvica 1 recept

Aki édesebben szereti, megszórhatja porcukorral, vagy fogyaszthatja házi lekvárral is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...