r
Nosalty Logó

Amerikai krémes Moncsika konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Amerikai krémes Moncsika konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 863 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 4311 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 210 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.8 g

Zsír

  • Összesen
    36.4 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1387.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    403 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    500 mg
  • Nátrium
    379 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    114.5 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    145 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    330 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    249 mg
  • Retinol - A vitamin:
    323 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    317 micro
Összesen 863 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    103.9 g

Zsír

  • Összesen
    181.8 g
  • Telített zsírsav
    101 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1964 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6935.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    213 mg
  • Kálcium
    2014 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    289 mg
  • Foszfor
    2499 mg
  • Nátrium
    1894 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    572.4 g
  • Cukor
    312 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    725.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1650 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    397 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    293 micro
  • Kolin:
    1243 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1615 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    367 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1583 micro
Összesen 4311 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    337.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A tésztához

  1. A tepsit bevajazzuk, belisztezzük, a sütőt bekapcsoljuk.
  2. A tojássárgáját a cukorral és a vízzel habosra kavarjuk.
  3. A lisztbe belerakjuk a sütőport, a kakaóport, összekavarjuk és a tojásos masszához beleszitáljuk. Jól összekavarjuk, majd a tepsibe öntjük.
  4. Berakjuk sütni 20 percre, addig elkészítjük a krémet.
  5. A tojásfehérjéket gőz felett a cukorral habbá verjük.
  6. Közben a tejből és a pudingporból sűrű pudingot készítünk (egyszerre kell a habbal készíteni).
  7. Ha kész a puding, még forrón belekavarjuk a habot óvatosan, hogy a hab ne törjön össze.
  8. Ha eltelt a 20 perc kivesszük a sütőből a tésztát és a tetejére simítjuk a krémet, majd visszarakjuk a sütőbe 15 percig.
  9. Ha kihűlt, a tetejére rátesszük a tejszínhabot és csokireszelékkel díszítjük.
  10. Kb 2 órára a hűtőbe tesszük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 27×37
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 379
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 49242
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a süti nagyon mutatós, kiváló alkalmakra vagy csak simán a hétköznapokra!!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...