r
Nosalty Logó

Almás muffin őszibarack-pudinggal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Skorpió
Almás muffin őszibarack-pudinggal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A muffinhoz

A pudinghoz

Összesen 528 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A muffinhoz

A pudinghoz

Összesen 2117 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A muffinhoz

A pudinghoz

Összesen 195 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    546.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    151 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    195 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 528 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.6 g

Zsír

  • Összesen
    72.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    233 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2184.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    481 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    1054 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    339.1 g
  • Cukor
    128 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    593.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    674 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    603 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    779 micro
  • β-crypt
    188 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    719 micro
Összesen 2117 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    201.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.3 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

A muffinhoz

A pudinghoz

Elkészítés

A muffinhoz

  1. A margarint, a cukorral/édesítővel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a fahéjat.
  2. Aszáraz anyagokat összekeverjük, a masszához adjuk, és jól átkeverjük.
  3. Az almákat mossuk, hámozzuk, lereszeljük, és a joghurttal együtt a tésztánkhoz adjuk, majd elkeverjük.
  4. Az őszibarackokat megpucoljuk, villával jól összetörjük, és elkeverjük benne a keményítőt és az édesítőt (pl. stevia).
  5. A szilikon muffinformáinkat vékonyan kikenjük vajjal, és aztésztánkból egyevőkanálnyit a formákba kanalazunk. 2 kiskanálnyiőszibarack-pudingot merünk 1-1 muffin közepébe, majd ezt újabb adag tésztával fedjük.
  6. A sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 10411
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 23.

Ajánló

Ez az adag 12 db muffin készítésére elegendő.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Almás muffin őszibarack-pudinggal
Skorpió 49 recept

Szinte mindig gyümölcsös pudingot készítünk (kivétel, mikor Bocicsoki-pudingosat), és az eddigi tapasztalataimból gondoltam ki ezt a fajta kellemes ősz délutáni süti. A folyékony őszibarackos tartalomból sütés hatására lágy puding állagú töltelélet kapunk.

Hozzávalók

A muffinhoz

A pudinghoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...