Almás krumplisaláta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
bokine
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
409
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
1640
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.6 g
Zsír
-
Összesen 20.6 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 429.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 85 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 54 mg
-
Foszfor 159 mg
-
Nátrium 125 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 53.9 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 321.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 63 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 41 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 36 mg
-
Retinol - A vitamin: 61 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 28 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 36 micro
Összesen
409
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.4 g
Zsír
-
Összesen 82.5 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 118 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1716.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 338 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 218 mg
-
Foszfor 634 mg
-
Nátrium 499 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 215.7 g
-
Cukor 77 mg
-
Élelmi rost 22 mg
VÍZ
-
Összesen 1285.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 254 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 164 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 146 micro
-
Kolin: 143 mg
-
Retinol - A vitamin: 242 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 112 micro
-
β-crypt 25 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 142 micro
Összesen
1640
kcal
- 1% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.2 g
Zsír
-
Összesen 4.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 6 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 89.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 33 mg
-
Nátrium 26 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.3 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 67.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 13 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 7 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7 micro
Összesen
85
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A burgonyákat tisztítás után, héjában megfőzzük. Megpucoljuk és felkarikázzuk.
- A hagymákat megpucoljuk, és vékony szeletekre vágjuk.
- A vízből, sóból, cukorból, olajból és ecetből salátalevet készítünk. Beletesszük a felkarikázott burgonyát és szeletelt hagymát.
- Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
- Közben elkészítjük a majonéz és tejföl keverékét, ízesítjük mustárral, sóval, borssal.
- Az almát megpucoljuk és vékony csíkokra vágjuk. Belerakjuk a majonézbe.
- A burgonyasalátáról leöntjük az ecetes levet és a majonézes keverékbe tesszük.
- Hűtőben tároljuk.
- Receptkönyvben: 373
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 64079
- Feltöltés dátuma: 2011. január 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
bokine
76 recept
Szentestén a rántott hal mellé tálaltam.