r
Nosalty Logó

Almás csirke 2.

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Szeva
Almás csirke 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 696 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2787 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 121 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.9 g

Zsír

  • Összesen
    42.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    905.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    411 mg
  • Nátrium
    329 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    344 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    111 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    215 micro
Összesen 696 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    135.6 g

Zsír

  • Összesen
    168.3 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    691 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3621 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    320 mg
  • Foszfor
    1642 mg
  • Nátrium
    1317 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    184.3 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1376 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    168 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    166 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    143 micro
  • Kolin:
    443 mg
  • Retinol - A vitamin:
    158 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    861 micro
Összesen 2787 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    158.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 121 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Beáztatjuk a cseréptálat, amíg előkészítjük a hozzávalókat.
  2. A combokat a csont mentén bemetszük, sózzuk.
  3. A fokhagymát felszeleteljük és 1-1 karikát dugunk a bőr alá.
  4. A baconkockákat elkezdjük sütni kevés olajon, majd rátesszük a combokat elősütni bőrével lefelé, aztán fordítjuk.
  5. A tisztított burgonyát egészben, félben vagy vastag karikára készítjük elő.
  6. A cseréptál aljába tesszük a sózótt burgonya felét, rá a hámozott, darabolt almákat.
  7. Az elősütött combokat rásorakoztatjuk, és a helyközöket kitöltjük a maradék burgonyával. (Én a tetejére hagytam a kisebb burgonyákat egészben.)
  8. Megszórjuk citromborssal.
  9. A sült baconos csirkeszafttal leöntjük a rakományt.
  10. Lefedve, mehet a hideg sütőbe.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 115
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 12564
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 14.

Ajánló

Nem kell több folyadék a tálba, mert az alma bőségesen ereszt levet.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Megjelent az új krumpli, és nagyon jó alkalom volt összedobni ezt az üdítő egytálételt. Félidőben még társat is kapott a sütőben egy szezámmagos kenyér személyében. Egyszerre készültek el, közös energiával.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...