r
Nosalty Logó

Áfonyás mascarpone puding

Glaser
Áfonyás mascarpone puding
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

524
Kalória
10g
Fehérje
44.6g
Szénhidrát
33.7g
Zsír
88.5g
Víz
41.6g
Koleszterin
3.1g
Élelmi rost
29.1g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 524 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 2093 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 171 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    419.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    203 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    80 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    44.6 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    88.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 524 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40 g

Zsír

  • Összesen
    134.9 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1678.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    811 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    164 mg
  • Foszfor
    374 mg
  • Nátrium
    318 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    178.3 g
  • Cukor
    117 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

Víz

  • Összesen
    353.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    428 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    411 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 2093 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    136.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    30 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    14.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    28.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 171 kcal

Elkészítés

  1. A pudingport elkeverjük a cukorral és kb. 6 ek tejjel. A maradék tejet felfőzzük, hozzáadjuk az elkevert pudingport, és kb. 1 percig főzzük. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a mascarponét, és háztartási fóliával letakarva hagyjuk hűlni.
  2. A mandulát egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, majd hagyjuk hűlni. Az áfonyát megmossuk, hagyjuk szűrődni.
  3. A kihűlt pudingot simára keverjük, hozzákeverjük a vaníliás cukorral kemény habbá vert tejszínt, majd az áfonyával és a mandulával poharakba rétegezzük. Tálalásig hűtőbe tesszük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p

Egy finom, selymes krém gyümölccsel és ropogós mandulával. Egyszerű és finom.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...