Áfonyás mascarpone puding
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 6% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
43 kcal
-
13g cukor48 kcal
-
125g tej70 kcal
-
31g mascarpone126 kcal
-
38g habtejszín110 kcal
-
10 kcal
-
13g mandulapehely74 kcal
-
75g áfonya43 kcal
Összesen
524
kcal
- 6% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
171 kcal
-
50g cukor194 kcal
-
500g tej280 kcal
-
125g mascarpone505 kcal
-
150g habtejszín438 kcal
-
10g vaníliás cukor39 kcal
-
50g mandulapehely295 kcal
-
300g áfonya171 kcal
Összesen
2093
kcal
- 6% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
3.7g vaníliás pudingpor14 kcal
-
4.1g cukor16 kcal
-
40.7g tej23 kcal
-
10.2g mascarpone41 kcal
-
12.2g habtejszín36 kcal
-
0.8g vaníliás cukor3 kcal
-
4.1g mandulapehely24 kcal
-
24.4g áfonya14 kcal
Összesen
171
kcal
- 6% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10 g
Zsír
-
Összesen 33.7 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 42 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 419.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 203 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 93 mg
-
Nátrium 80 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44.6 g
-
Cukor 29 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 88.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 107 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 103 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 47 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 60 micro
Összesen
524
kcal
- 6% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 40 g
Zsír
-
Összesen 134.9 g
-
Telített zsírsav 40 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 30 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 167 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1678.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 811 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 164 mg
-
Foszfor 374 mg
-
Nátrium 318 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 178.3 g
-
Cukor 117 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 353.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 428 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 30 mg
-
D vitamin: 35 micro
-
K vitamin: 62 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 49 micro
-
Kolin: 69 mg
-
Retinol - A vitamin: 411 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 188 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 241 micro
Összesen
2093
kcal
- 6% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.3 g
Zsír
-
Összesen 11 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 136.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 66 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 30 mg
-
Nátrium 26 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.5 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 28.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 33 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 20 micro
Összesen
171
kcal
Hozzávalók
-
1 tasak vaníliás pudingpor
-
50 g cukor
-
500 ml tej
-
125 g mascarpone
-
150 g habtejszín
-
1 csomag vaníliás cukor
-
300 g áfonya
Elkészítés
- A pudingport elkeverjük a cukorral és kb. 6 ek tejjel. A maradék tejet felfőzzük, hozzáadjuk az elkevert pudingport, és kb. 1 percig főzzük. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a mascarponét, és háztartási fóliával letakarva hagyjuk hűlni.
- A mandulát egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, majd hagyjuk hűlni. Az áfonyát megmossuk, hagyjuk szűrődni.
- A kihűlt pudingot simára keverjük, hozzákeverjük a vaníliás cukorral kemény habbá vert tejszínt, majd az áfonyával és a mandulával poharakba rétegezzük. Tálalásig hűtőbe tesszük.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 73
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 5426
- Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy finom, selymes krém gyümölccsel és ropogós mandulával. Egyszerű és finom.