Vodka

Vodka

Leírás

Rozsból, árpából, búzából vagy burgonyából készült színtelen, viszonylag semleges ízű párlat. Alkoholtartalma 40 és 75% között van. Eredete bizonytalan, Lengyelországból vagy Oroszországból származik. Míg a lengyel vodkát általában ízesítik valamilyen gyümölccsel, fűszerrel vagy paprikával, addig az orosz változat teljesen tiszta, semleges ízű. A tiszta párlat sokféle koktél alapanyaga, felhasználható zselék, likőrök, öntetek készítéséhez is, de aperitifnek sem utolsó.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, hűvös helyen.

100g Vodka

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

66.6 g

gramm vodka?

Top ásványi anyagok

Foszfor

5 mg

Nátrium

1 mg

Vas

0.01 mg

Réz

0.01 mg

Top vitaminok

Riboflavin - B2 vitamin

0.007 mg

Tiamin - B1 vitamin

0.005 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Vas

0.01 mg

Foszfor

5 mg

Nátrium

1 mg

Réz

0.01 mg

szénhidrát

víz

66.6 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.005 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.007 mg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!