Rizsborecet

Rizsborecet

Leírás

A rizsbor egy leginkább Kínában, illetve Japánban népszerű alkoholos ital, melyet párolt rizsszemekből készítenek egy speciális eljárással. A rizsbor egy átlátszó, kellemes ízű folyadék 13-18% közötti alkoholtartalommal. A rizsborból erjesztett rizsbor ecet savtartalma 5% körül van. Elsősorban a távol-keleti ételek, levesek, halételek és zöldségek, saláták ízesítéséhez használják, de ízesíthetünk vele húsételeket, illetve szószokat, mártásokat is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Rizsborecet

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0.04 g

víztartalom

94.78 g

gramm rizsborecet?

Top ásványi anyagok

Kalcium

6 mg

Foszfor

4 mg

Nátrium

2 mg

Magnézium

1 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

6 mg

Vas

0.03 mg

Magnézium

1 mg

Foszfor

4 mg

Nátrium

2 mg

Cink

0.01 mg

Réz

0.006 mg

Mangán

0.055 mg

Szelén

0.5 µg

szénhidrát

cukor

0.04 g

víz

94.78 g

vitaminok

7 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...