Rizsborecet
Leírás
A rizsbor egy leginkább Kínában, illetve Japánban népszerű alkoholos ital, melyet párolt rizsszemekből készítenek egy speciális eljárással. A rizsbor egy átlátszó, kellemes ízű folyadék 13-18% közötti alkoholtartalommal. A rizsborból erjesztett rizsbor ecet savtartalma 5% körül van. Elsősorban a távol-keleti ételek, levesek, halételek és zöldségek, saláták ízesítéséhez használják, de ízesíthetünk vele húsételeket, illetve szószokat, mártásokat is.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Száraz, hűvös helyen.
100g Rizsborecet
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0.04 g
víztartalom
94.78 g
Top ásványi anyagok
Kalcium
6 mg
Foszfor
4 mg
Nátrium
2 mg
Magnézium
1 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
6 mg
Vas
0.03 mg
Magnézium
1 mg
Foszfor
4 mg
Nátrium
2 mg
Cink
0.01 mg
Réz
0.006 mg
Mangán
0.055 mg
Szelén
0.5 µg
szénhidrát
cukor
0.04 g
víz
94.78 g
vitaminok