Puncsaroma

Puncsaroma

Leírás

A puncs egy Angliából származó alkoholos ital, melynek fő összetevői: édes vörös és fehérbor, rum, cukor, citrom, narancs, fahéj. Ezt az alkoholos, gyümölcsös ízvilágot hivatott visszaadni a puncsaroma, amely a viszonylag ritkábban használt, illetve árusított alapanyagok közé tartozik. Összetevői: desztillált víz, etilalkohol, természetazonos aromaanyagok és színezékek. Kiváló alapanyaga koktéloknak, illetve számos alkoholos italnak, de ízesíthetünk vele édes süteményeket is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

100g Puncsaroma

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm puncsaroma?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...