Piskótalap

Piskótalapot vehetünk a boltban előrecsomagolva, de otthon is elkészíthetjük, sőt, minden profi háziasszonynak saját receptje van. Az alap a tojás, cukor, liszt, sütőpor és ezeken kívül még sok mindent lehet belerakni, gondoljunk csak a kakaós piskótalapra.
Bármikor.
Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
5.4 g
zsírtartalom
102002.199 g
szénhidráttartalom
61 g
víztartalom
29.7 g
Nátrium
623 mg
Foszfor
137 mg
Kalcium
70 mg
Magnézium
11 mg
B6 vitamin
0.052 g
Kolin
37.1 mg
Niacin - B3 vitamin
1.932 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.478 mg
fehérje
5.4 g
Zsír
telített zsírsav
0.802 g
egyszeresen telített zsírsav
0.949 g
többszörösen telített zsírsav
0.448 g
koleszterin
102 g
ásványi anyagok
Kalcium
70 mg
Vas
2.72 mg
Magnézium
11 mg
Foszfor
137 mg
Nátrium
623 mg
Cink
0.51 mg
Réz
0.062 mg
Mangán
0.21 mg
Szelén
9.1 µg
szénhidrát
rost
0.5 g
cukor
36.66 g
víz
29.7 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.243 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.269 mg
Niacin - B3 vitamin
1.932 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.478 mg
Folát
47 µg
Folsav
34 µg
Kolin
37.1 mg
Retinol
44 µg
Alfa-karotin
1 µg
Béta-karotin
4 µg
Béta-kriptoxantin
2 µg
Lutein+zeaxantin
85 µg
E vitamin
0.24 mg
D vitamin
9 µg
K vitamin
0.2 µg
B12 vitamin
0.24 µg
A vitamin
44 µg
B6 vitamin
0.052 g
Lássuk, hogyan élnek és étkeznek a francia nők, akik valahogy sosem híznak meg. Vajon mi a magyarázat?
NosaltyKülönleges, tavaszias fogásokat készítünk húsvét előtt, természetesen húsmentesen, hiszen nagypéntek van.
NosaltyA cég több hazai beszállítót is megkeresett azzal a kéréssel, hogy mérsékeljék az általuk szállított termékek átadási árait.
NosaltyMindenki ujjongással fogadta, hogy visszatér a retro Traubisoda, azonban pár nap alatt eltűnt a boltok polcairól. Most kiderült, mi áll a dolog hátterében.
Átlagos hétköznapi reggeleken csak pár tojást kell megfőznünk, azonban amikor eljön a húsvét, gyakran ipari mennyiségek kerülnek az asztalra. Nézzük, mi változik ilyen estben a tojásfőzésnél.
Tündérinek tűnik, hasonlít a kamillára és a százszorszépre, pici virágaival vonzza a méheket, darazsakat, de ha csoportosan nő, rendkívül invazív és kártékony lehet kertünkben.
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!