Nutellás sütinyalóka
- 5% Fehérje
- 54% Szénhidrát
- 30% Zsír
-
35g piskótalap102 kcal
-
15g nutella81 kcal
-
22 kcal
-
50g étcsokoládé273 kcal
-
25g pekándió173 kcal
- 5% Fehérje
- 54% Szénhidrát
- 30% Zsír
-
70g piskótalap203 kcal
-
30g nutella162 kcal
-
44 kcal
-
100g étcsokoládé546 kcal
-
50g pekándió346 kcal
- 5% Fehérje
- 54% Szénhidrát
- 30% Zsír
-
26.3g piskótalap76 kcal
-
11.3g nutella61 kcal
-
17 kcal
-
37.6g étcsokoládé205 kcal
-
18.8g pekándió130 kcal
- 5% Fehérje
- 54% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 11% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.5 g
Zsír
-
Összesen 39 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 40 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 706.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 88 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 117 mg
-
Foszfor 245 mg
-
Nátrium 239 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 70.3 g
-
Cukor 50 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 14.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 17 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 22 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 51 micro
- 5% Fehérje
- 54% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 11% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.9 g
Zsír
-
Összesen 78.1 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 31 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 79 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1412.3 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 176 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 234 mg
-
Foszfor 489 mg
-
Nátrium 478 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 140.5 g
-
Cukor 100 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 28.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 50 micro
-
Kolin: 53 mg
-
Retinol - A vitamin: 31 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 44 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 102 micro
- 5% Fehérje
- 54% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 11% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.6 g
Zsír
-
Összesen 29.4 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 530.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 66 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 88 mg
-
Foszfor 184 mg
-
Nátrium 180 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 52.8 g
-
Cukor 37 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 10.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 13 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 12 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 38 micro
Hozzávalók
-
2 teáskanál nutella
-
2 teáskanál sárgabaracklekvár
-
100 g étcsokoládé
-
50 g pekándió
Elkészítés
- A sütit apróra morzsoljuk: tehetjük ezt kézzel vagy késes robotgép segítségével.
- Hozzáadjuk a nutellát és annyi lekvárt, hogy összeálljon a massza. Hűtőbe tesszük picit.
- A masszából golyókat formálunk.
- Az étcsoki egy pici részét felolvasztjuk, a pálcikák végét belemártjuk, és beleszúrjuk a golyóbisba. Hagyjuk, hogy megszilárduljon.
- Felolvasztjuk a maradék csokit, és bevonjuk a golyókat: belemárthatjuk teljesen a golyót a csokiba úgy, hogy ellepje, vagy egy kanál segítségével is rácsurgathatjuk. (Én most utóbbit választottam.)
- Addig forgassuk a golyót óvatosan, míg az összes felesleges csoki le nem csurog róla, különben rücskös lesz a felülete. Ekkor szórjuk meg a pekándióval, és állítsuk hungarocellbe, míg megköt.
- Receptkönyvben: 255
- Tegnapi nézettség: 23
- 7 napos nézettség: 178
- Össznézettség: 68986
- Feltöltés dátuma: 2013. április 19.
Ajánló
Sokan úgy gondolják, ez a világ legegyszerűbb édessége, mert csak összegyúrom, belemártom csokiba, és kész. Pedig nem az. Feltéve, ha szépet szeretnénk csinálni. Van pár dolog, amire oda kell figyelni. Például mindenképp csokiba mártsuk a pálcát, mielőtt a golyóba szúrjuk, és mindenképp várjuk meg, míg megköt, különben hullanak majd a cake popok, mint a falevelek. Ne sajnáljuk továbbá az időt arra, hogy akár 1-2 percig is forgassunk minden popot, hogy az összes felesleges csoki lecsurogjon róla, különben nem lesz szép a felülete.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Nálam már lecsengett a cake pops láz. Noha imádom, nemigen visz már rá a lélek, hogy ezzel pepecseljek. Most is csak muszájból, mert volt pár darab kissé törött vaníliás cupcake-em előző napról. Ők végezték nutellás cake pop-ként.:)