Libamájpástétom
Leírás
Libamáj alapú, krémes állagú pástétom. Gyakran készítik borban párolva, lehet fűszeres, vagy zöldséges is, előállítására a legtöbb európai nemzetnek megvannak a hagyományai. Mivel a libamáj ára meglehetősen borsos, ezért a libamájpástétom ritkán fogyasztott és használt alapanyag. Ehetjük kenyérre kenve, friss pirítóssal, vagy akár húsételek ízesítőjeként is.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűvös helyen, hűtőben.
100g Libamájpástétom
fehérjetartalom
11.4 g
zsírtartalom
150040.9 g
szénhidráttartalom
4.67 g
víztartalom
37.04 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
697 mg
Foszfor
200 mg
Kalcium
70 mg
Magnézium
13 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.06 g
Niacin - B3 vitamin
2.51 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.2 mg
Retinol
1001 µg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
11.4 g
Zsír
telített zsírsav
14.45 g
egyszeresen telített zsírsav
25.61 g
többszörösen telített zsírsav
0.84 g
koleszterin
150 g
ásványi anyagok
Kalcium
70 mg
Vas
5.5 mg
Magnézium
13 mg
Foszfor
200 mg
Nátrium
697 mg
Cink
0.92 mg
Réz
0.4 mg
Mangán
0.12 mg
Szelén
44 µg
szénhidrát
víz
37.04 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.088 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.299 mg
Niacin - B3 vitamin
2.51 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.2 mg
Folát
60 µg
Retinol
1001 µg
B12 vitamin
9.4 µg
A vitamin
1001 µg
B6 vitamin
0.06 g