Libamájpástétom

Libamájpástétom

Leírás

Libamáj alapú, krémes állagú pástétom. Gyakran készítik borban párolva, lehet fűszeres, vagy zöldséges is, előállítására a legtöbb európai nemzetnek megvannak a hagyományai. Mivel a libamáj ára meglehetősen borsos, ezért a libamájpástétom ritkán fogyasztott és használt alapanyag. Ehetjük kenyérre kenve, friss pirítóssal, vagy akár húsételek ízesítőjeként is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen, hűtőben.

100g Libamájpástétom

fehérjetartalom

11.4 g

zsírtartalom

150040.9 g

szénhidráttartalom

4.67 g

víztartalom

37.04 g

gramm libamájpástétom?

Top ásványi anyagok

Nátrium

697 mg

Foszfor

200 mg

Kalcium

70 mg

Magnézium

13 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.06 g

Niacin - B3 vitamin

2.51 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.2 mg

Retinol

1001 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

11.4 g

Zsír

telített zsírsav

14.45 g

egyszeresen telített zsírsav

25.61 g

többszörösen telített zsírsav

0.84 g

koleszterin

150 g

ásványi anyagok

Kalcium

70 mg

Vas

5.5 mg

Magnézium

13 mg

Foszfor

200 mg

Nátrium

697 mg

Cink

0.92 mg

Réz

0.4 mg

Mangán

0.12 mg

Szelén

44 µg

szénhidrát

víz

37.04 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.088 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.299 mg

Niacin - B3 vitamin

2.51 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.2 mg

Folát

60 µg

Retinol

1001 µg

B12 vitamin

9.4 µg

A vitamin

1001 µg

B6 vitamin

0.06 g

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...