Krokant

Krokant

Leírás

Karamellizált cukorba forgatott, széttördelt mandula és/vagy mogyoró, amit sütemények, torták, krémek, fagylaltok, bonbonok ízesítésére, díszítésére használnak. Készülhet zsiradék vagy olaj felhasználásával is, sőt, a bolti változatok között színes krokant is fellelhető. Könnyen megavasodik, ezért ügyeljünk a tárolására és mielőbb használjuk fel.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen, jól záródó zacskóban vagy üvegben.

100g Krokant

fehérjetartalom

25.8 g

zsírtartalom

46.263 g

szénhidráttartalom

16.13 g

víztartalom

6.5 g

gramm krokant?

Top ásványi anyagok

Foszfor

376 mg

Magnézium

168 mg

Kalcium

92 mg

Nátrium

18 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.348 g

Kolin

52.5 mg

Niacin - B3 vitamin

12.066 mg

E vitamin

8.33 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

25.8 g

Zsír

telített zsírsav

6.279 g

egyszeresen telített zsírsav

24.426 g

többszörösen telített zsírsav

15.558 g

ásványi anyagok

Kalcium

92 mg

Vas

4.58 mg

Magnézium

168 mg

Foszfor

376 mg

Nátrium

18 mg

Cink

3.27 mg

Réz

1.144 mg

Mangán

1.934 mg

Szelén

7.2 µg

szénhidrát

rost

8.5 g

cukor

4.72 g

víz

6.5 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.64 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.135 mg

Niacin - B3 vitamin

12.066 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.767 mg

Folát

240 µg

Kolin

52.5 mg

E vitamin

8.33 mg

B6 vitamin

0.348 g

8 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...