Gorgonzola
![Gorgonzola](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/ingredients/68/EK/pKHjp3uWkxCEFdlkU0ImySmZM6lWSWglRHgi6OJW.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=441a9be579becef0862313a93d31f4bb)
A gorgonzola a kék sajtok népes családjának olasz képviselője - belsőpenészes desszertsajt. Érlelése 2-4 hónapig tart ennek a tehéntejből készült sajtnak. Érésével arányosan egyre élesebb, pikánsabb ízű lesz. Nevét Gorgonzola településről kapta, mely ma már Milánó része. Gorgonzolával gyakran találkozhatunk a pizzán, de az olasz konyha számos ételben használja.
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
21 g
zsírtartalom
75025 g
szénhidráttartalom
2 g
víztartalom
0 g
Nátrium
1395 mg
Kalcium
528 mg
Foszfor
387 mg
Cink
266 mg
fehérje
21 g
Zsír
telített zsírsav
18 g
egyszeresen telített zsírsav
7 g
koleszterin
75 g
ásványi anyagok
Kalcium
528 mg
Magnézium
23 mg
Foszfor
387 mg
Nátrium
1395 mg
Cink
266 mg
Szelén
14 µg
szénhidrát
vitaminok
Remélhetőleg mindenki éhes, kezdjünk is hát bele: egyszerű brokkolileves, szaftos rakott cukkini és brie brulée kerül ma az asztalra.
NosaltyŐrlőfejes fűszereket hívott vissza a Nyester Kft., a termék őrlő mechanizmusából fakadóan ugyanis műanyag darabkák kerülhetnek az ételbe. A különböző fűszerekből Magyarországra is érkeztek.
NosaltyAzt gondolhatnád, hogy pusztán esztétikai okai vannak, azonban inkább egészségügyiek. Otthon Tippünkben körbejárjuk a kérdést.
NosaltyA bőséges zöldség- és gyümölcsfogyasztás elengedhetetlen az egészséges élethez. Ha pedig konkrét egészségügyi problémával küzdesz, akkor érdemes utánanézni, hogy milyen ételek lehetnek segítségedre. A vesédnek például egy aszalvány rendszeres fogyasztása komoly támogatást jelent!
A kenyérfogyasztás, mondhatjuk, hogy legtöbbünk életében mindennapos. Na de jól van ez így?
Remélhetőleg mindenki éhes, kezdjünk is hát bele: egyszerű brokkolileves, szaftos rakott cukkini és brie brulée kerül ma az asztalra.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!